POV Bill

Al vroeg in de ochtend bevonden we ons in het kantoor van Hans, klaar voor een belangrijke bespreking. De vergaderruimte straalde een formele sfeer uit, en ik zag dat de vermoeidheid nog af te lezen was op de gezichten van mijn bandleden. De gaming-wedstrijd van de vorige avond tussen Tom en mij tegen Gustav en Andreas had geleid tot een overwinning voor ons. Nadat onze vrienden vertrokken waren, hadden Elise en ik de nacht ingeluid met onze eigen intieme momenten. Het was moeilijk om van haar af te blijven, wat resulteerde in een korte nacht slaap. De vermoeidheid woog echter niet op tegen het zalige gevoel van verliefdheid.
Gustav draaide rondjes met zijn stoel, terwijl we wachtten op Hans. Ik nam nog een slok van mijn koffie en merkte op dat Elise behoorlijk nerveus naast me zat. Om haar gerust te stellen, legde ik mijn hand op haar been en gaf haar een teder kusje op haar kaak. Op dat moment opende de deur, en Hans verscheen in de ruimte.
Zijn blik gleed kort over ons heen voordat hij plaatsnam aan het hoofd van de vergadertafel. "Goedemorgen, jongens," begroette hij ons. "Ik heb vernomen dat er wat veranderingen zijn in de persoonlijke situaties van sommigen onder jullie."
Gustav stopte abrupt met draaien en keek Hans serieus aan. Elise naast me spande zich lichtjes aan, en ik gaf haar een geruststellende knijp in haar hand. "Laten we daar direct over praten," vervolgde Hans, zijn aandacht nu gericht op mij en Elise.
Hans zuchtte diep terwijl hij zijn hand door zijn grijzende haar liet glijden. De vergaderruimte was doordrongen van een serieuze sfeer, en ik voelde de spanning stijgen toen hij begon met zijn aankondiging. "Vanuit het management hebben we beslist dat de relatie tussen jou en Elise nog even geheim moet blijven," sprak hij met een bedachtzame blik in zijn ogen.
Ik keek hem verbaasd aan, mijn wenkbrauwen fronsten zich als een automatische reactie op dit onverwachte nieuws. Hans nam een moment om zijn gedachten te ordenen, alsof hij zichzelf moest overtuigen van de logica achter deze beslissing. "Het geeft geen goed beeld, Bill," vervolgde hij, "eerst ben je samen met Elise, dan is het uit. Vervolgens ben je met Alissa, en nu ben je terug met Elise. Mensen zullen denken dat je een wispelturig liefdesleven hebt. En het laatste wat we nu kunnen gebruiken, zijn negatieve roddels, zeker met onze nieuwe CD op komst en de naderende tour die goed moet verkopen."
Ik liet zijn woorden bezinken terwijl ik mijn blik op Elise richtte. Haar ogen toonden begrip, maar ook vastberadenheid. Het was alsof ze al had nagedacht over de implicaties van deze beslissing. Hans keek ons beiden indringend aan, zijn handen stevig op de tafel geplaatst. "Het is ook beter dat de fans denken dat je nog vrij bent, Bill. Dat bevordert de verkoop," voegde hij eraan toe, alsof hij zelf niet helemaal begreep waarom dit zo was.
Elise onderbrak mijn gedachten met haar snelle reactie. "Ik ga akkoord," zei ze vastberaden. Ik keek haar verwonderd aan, niet zeker wat ik van deze situatie moest denken. Ze richtte zich naar mij en vervolgde, "Ik wil niet dat mensen me aanspreken als 'de vriendin van Bill Kaulitz'. Ik wil dat mensen me leren kennen om wie ik ben. Ik heb deze belangstelling niet nodig. Ik kan er perfect mee leven dat onze relatie nog even onder de radar blijft."
Ik voelde een mengeling van verwarring en waardering voor Elise's begrip en nuchterheid. "Ben je zeker?" vroeg ik haar, op zoek naar bevestiging. Een glimlach verscheen op haar gezicht. "Ik ben er 100 procent mee akkoord, en later, als het mogelijk is, kunnen we onze relatie openbaar maken als we dat echt willen."
Ik knikte begrijpend naar haar en wendde me weer tot Hans. "Oke, Hans," sprak ik ten slotte, "we gaan akkoord." De beslissing voelde onwennig, maar ik begreep de logica erachter. De druk van de publieke opinie kon immers zwaar wegen, vooral in de wereld van entertainment.
Hans haalde opgelucht adem, alsof een last van zijn schouders viel. "Prima," zei hij. "Het is voor jullie eigen bestwil. En wie weet, misschien komt er in de toekomst een geschikt moment om alles bekend te maken. Maar voor nu moeten we ons richten op het succes van de nieuwe CD en de tour."
Hans vervolgde zijn aanwijzingen: "Nu dit afgehandeld is, kunnen jullie naar de repetitieruimte. Stef zal daar op jullie wachten om alles in goede banen te leiden." Ik hief mijn hand op om Hans te onderbreken voordat we allemaal opstonden. Hij keek me verrast aan, misschien bang dat ik van gedachten was veranderd.
"Ik wil dat Elise en Bas ons voorprogramma worden voor de Humanoid Tour," verkondigde ik resoluut. Hans zuchtte diep, wetende dat dit geen gangbare procedure was. "Je weet dat dat niet gaat, Bill. Er is al een andere band die..."
Tom onderbrak Hans met een grijns. "Hmm, ik voel me precies wat ziek worden als Elise en Bas niet mee kunnen." Hij keek Hans dreigend aan, en Georg begon zelfs te kuchen. "Ja, ik voel ook iets opkomen," voegde Georg speels toe. Hans keek ons met gefronste wenkbrauwen aan. "Godverdomme, jongens, dit pik ik niet!" riep onze manager geïrriteerd uit.
"Ik zal proberen wat te regelen," zei Hans uiteindelijk, zijn gezichtsuitdrukking mengeling van frustratie en berusting. "Nu repeteren!" riep hij kort daarna. Hans griste zijn gsm van tafel en begon meteen te bellen. We konden duidelijk horen dat hij zijn best deed om Elise en Bas als ons voorprogramma te boeken.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Die arme Hans 😅🙈
    Snel verder!💕💕

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen