De deur van de studio zwaaide open, en daar verschenen Georg en Gustav. "Elise!" riep Georg mijn naam, een mix van verbaasdheid en blijdschap in zijn stem.
"Verrassing!" riep ik, terwijl Tom de koffie omhooghield en deze aan de jongens overhandigde. "Dankjewel," bedankten ze mij in koor. Gustav keek naar Bill en zei, "Amai, jij hebt echt geluk met zo'n lieve vriendin." Ik voelde hoe Bill zijn arm over mijn schouder legde, en ik merkte de trots in zijn gebaar.
"Ja, ik weet het," antwoordde Bill met een glimlach. "Ik ben echt gezegend." Georg klopte op mijn schouder en zei: "Jullie zijn een geweldig stel. Echt waar."
"Bedankt, Georg," antwoordde ik, en ik voelde de warmte van het compliment.
Bill wendde zich weer naar mij, zijn ogen doorzochten de mijne terwijl hij mijn gezicht teder vasthield. "Zie ik je vanavond?" vroeg hij met een zachte stem, gevuld met hoop. Mijn hart sloeg een paar slagen over. Ik voelde een mix van vreugde en teleurstelling. Ik had een romantische verrassing gepland, een intiem diner voor twee in een gezellig Italiaans restaurant. Ik wilde onze tijd samen speciaal maken, maar de realiteit van het geheime contract drong plotseling tot me door.
Ik liet mijn blik zakken, en mijn stem trilde een beetje toen ik antwoordde: "Ik had gereserveerd in een klein Italiaans restaurantje als verrassing voor ons twee." Er gleed een schaduw van teleurstelling over Bills gezicht. Hij begreep het. Ik vervolgde met een knik in mijn stem: "Maar ik ben helemaal vergeten dat we beter niet samen in het openbaar gezien kunnen worden."
"Oh," zuchtte Bill. Zijn ogen drukten spijt uit. In een tedere beweging tilde hij mijn kin op en keek diep in mijn ogen. "Dat is zo lief van jou," fluisterde hij met oprechte dankbaarheid. Mijn hart smolt bij zijn aanraking en lieve woorden. Bill dacht snel na en stelde voor: "Misschien kunnen we een pizza-avond bij mij thuis doen?"
"Perfect!" riep ik uit, de teleurstelling verdween uit mijn ogen. Een brede glimlach verscheen op Bills gezicht. Het was zo typisch Bill om meteen met een alternatief plan te komen. Zijn vermogen om spontaan het beste uit elke situatie te halen, maakte me altijd aan het lachen.
"Oh ja!" riep Tom, die ons gesprek afluisterde. "Komen jullie ook om pizza te eten?" vroeg hij aan Georg en Gustav, die al snel instemden. De geplande romantische avond werd nu een gezellige pizzaparty met de hele band.
Ik voelde een mengeling van blijdschap en een vleugje spijt omdat mijn romantische plannen waren gewijzigd. Terwijl de jongens zich verheugden op de pizza-avond, wierp Bill een schuldig glimlachje mijn kant op. Hij haalde zijn schouders op en fluisterde zachtjes in mijn oor, "Sorry. We plannen snel een avondje voor ons alleen in." Een knipoog volgde, en ik kon niet anders dan glimlachen.

De zon scheen fel toen Bas en ik de winkelstraat inliepen, vol met trendy boetiekjes en modewinkels. Het vooruitzicht van een dagje shoppen met Bas maakte me enthousiast. We stapten een modieuze boetiek binnen waar kleurrijke jurken en trendy outfits mijn aandacht trokken. De verleidelijke geur van nieuwe kleren vulde de lucht.
In de winkel pakte ik een paar jurken van het rek en ging naar de paskamer. Bas nam plaats op een stoel in de buurt, terwijl ik mezelf begon te omringen met verschillende stijlen en kleuren. Een rode jurk met een diep decolleté, een blauwe jumpsuit met wijde pijpen – ik stond te popelen om Bas' mening te horen.
"En?" vroeg ik terwijl ik de paskamer uitkwam in de rode jurk. Bas keek op en floot bewonderend. "Wauw, dat staat je echt geweldig. Rood is jouw kleur," zei hij oprecht. Ik voelde me gevleid door zijn compliment en draaide een rondje om de jurk te laten zien.
"Hmm, wat denk je van deze?" vroeg ik, terwijl ik een kleurrijke jurk uitkoos om te passen. Bas gaf me een bemoedigende knik. "Leuk kleurtje, zou goed bij je passen."
Terwijl ik verschillende jurken probeerde, deelden Bas en ik onze gedachten en meningen. "Te bloemig," merkte hij op bij een bepaalde jurk. "Maar deze," zei hij terwijl ik een elegante zwarte jurk showde, "staat je geweldig. Die moet je zeker meenemen." Zijn eerlijkheid maakte het shoppen des te leuker.
"Dat staat je fantastisch, Elise!" riep hij terwijl ik al voor de tiende keer in het pashokje stond. Ik lachte en draaide een rondje voor de spiegel. Zijn eerlijke complimenten gaven me een boost van zelfvertrouwen.
Na het vinden van een aantal winnende outfits, waagden we ons naar de kassa. "Bill zal niet van jou kunnen wegkijken," zei Bas terwijl hij de tassen vasthield. "Je hebt een geweldige stijl, Elise.
Tijdens onze shoppingtocht stopten we bij een café voor een welverdiende pauze. Het zonnetje scheen op het terras, en we genoten van een lichte lunch. "Dus, vertel eens, hoe gaat het met jou?" vroeg Bas, terwijl hij een slok nam van zijn drankje.
Ik glimlachte en nam een slok van mijn ijsthee. "Het gaat echt geweldig, Bas. Deze wereld hier, samen met Bill, de rest van Tokio Hotel, en natuurlijk jij, is alles waar ik ooit van heb gedroomd. Ik ben gewoon gelukkig."
Bas keek me met een oprechte glimlach aan en zei, "Dat is fantastisch om te horen. En hoe is het nu echt met jou en Bill? Vertel me alles." Ik lachte en gaf hem een plagerige stomp. "Oh, kom op, je weet dat ik niet alle sappige details ga delen. Maar het gaat echt goed tussen ons. Hij maakt me gelukkig."
Bas wiebelde met zijn wenkbrauwen en zei, "Ik ben blij voor jullie. Jullie zien er echt goed uit samen." Hij keek even bedenkelijk en voegde eraan toe, "Misschien moeten we nog naar een lingeriewinkel gaan. Kun je Bill verrassen met iets pittigs." Ik bloosde lichtjes en antwoordde, "Oh, Bas, dat is niet echt nodig." Mijn wangen waren waarschijnlijk al rood geworden.
Hij stond echter al op en zei vastberaden, "Kom op, Elise, een beetje spanning in de relatie kan nooit kwaad. En ik weet zeker dat Bill het zal waarderen." Met een brede grijns trok hij me mee naar de dichtstbijzijnde lingeriewinkel, en ik kon niet anders dan lachend met hem meegaan.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Bill gaat blij zijn 😏😏
    Snel verder!❤️❤️

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen