In de lingeriezaak keek ik verbaasd rond, terwijl Bas al druk bezig was met het uitzoeken van enkele pikante lingerie setjes. De winkel was gevuld met een overvloed aan kleurrijke lingerie en verleidelijke kanten details. Bas hield een paar stukjes omhoog en grijnsde naar me.
"Wat denk je van deze?" vroeg hij met een ondeugende blik.
Ik kon niet anders dan lachen. "Bas, je hebt duidelijk een voorliefde voor het pikante, hè?"
Hij gaf me een knipoog. "Altijd, Elise. Altijd."
Terwijl we aan het lachen waren, kwam de winkeljuffrouw naar ons toe. Ze had een brede glimlach op haar gezicht en haar ogen leken vooral op Bas gericht te zijn. "Kan ik jullie ergens mee helpen?" vroeg ze vriendelijk.
Bas hield een sexy lingeriesetje omhoog en keek me vragend aan. "Wat denk je, Elise? Zal dit je vriendje verrassen?"
Ik voelde mijn wangen rood worden bij de gedachte alleen al. "Eh, misschien iets minder onthullend?" stelde ik voor.
De winkeljuffrouw mengde zich in het gesprek. "Dit setje hier," zei ze terwijl ze een ander stuk liet zien, "is zowel elegant als verleidelijk. En ik denk dat het goed bij je zal passen." Haar blik gleed kort naar Bas. Hij knipoogde naar haar en antwoordde: "Dan gaat Elise dit setje passen. Ze zal er geweldig uitzien."

In de lingeriezaak trok ik het uitdagende setje aan in het pashokje, terwijl de stof zachtjes over mijn huid gleed. De zwarte kanten details gaven een vleugje elegantie aan het geheel, terwijl de snit ervoor zorgde dat het zowel verleidelijk als comfortabel was. Ik bestudeerde mezelf in de spiegel, nog steeds verbaasd over de keuze die we gemaakt hadden.
Terwijl ik het setje beoordeelde in de spiegel, voelde ik me zelfverzekerd en een beetje stout. Ik wist zeker dat Bill verrast zou zijn als ik dit voor hem zou dragen.
Terwijl ik bezig was, hoorde ik Bas en de winkeljuffrouw met elkaar praten buiten het pashokje. Hun stemmen waren gedempt, maar ik ving flarden op van hun conversatie. Bas leek zijn charmante zelf te zijn, en ik kon het niet helpen dat ik glimlachte terwijl ik mezelf bekeek in de spiegel. Wat hij ook aan het zeggen was, het zorgde ervoor dat het meisje lachte.
Nieuwsgierig naar hun gesprek opende ik het pashokje en liet mezelf aan hen zien. Bas staarde me even sprakeloos aan, en ik kon een flits van teleurstelling in de ogen van het meisje zien. Ze dacht duidelijk dat Bas mijn vriend was. Bas herstelde zich snel en glimlachte. "Ja, dit is hem, Elise. Absoluut geweldig. Je gaat je lief hiermee vast en zeker mee verrassen."
Ik voelde me gevleid door zijn woorden. Ik wilde niet dat Bas zijn naam in het openbaar uitsprak om wille van het contract, en ik was opgelucht dat hij het vermeden had. Bas gaf me een knipoog en fluisterde: "Ik wil alle pikante details horen als je dit uitprobeert bij je vriend."
Ik kon niet anders dan blozen bij zijn opmerking. "Goed geprobeerd," zei ik met een speelse glimlach. Met een glimlach op mijn gezicht besloot ik het setje te kopen, wetende dat het een leuke verrassing zou worden voor later.
Ik kon niet ontkennen dat ik nieuwsgierig was naar Bill zijn reactie, ook al voelde ik me een tikkeltje nerveus. Terwijl Bas afrekende, ving ik de blik van de winkeljuffrouw op, die haar best deed om professioneel te blijven maar duidelijk gecharmeerd was door Bas.
Nadat we de winkel verlieten, kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. "Bas, je hebt haar zeker weten te charmeren, hè?"
Hij lachte breed. "Ach, dat is gewoon mijn natuurlijke charme, Elise. Ze heeft vast nog nooit zo'n knappe klant gehad."
Ik rolde met mijn ogen, maar kon niet ontkennen dat Bas' zelfvertrouwen aanstekelijk was.

Terwijl we nog door de bruisende shoppingstraten van Berlijn liepen, vroeg ik Bas of hij vanavond mee wilde gaan pizza eten. Zijn reactie was nieuwsgierig en vol belangstelling. "Maar jullie zouden toch romantisch dineren bij die Italiaan die ik had aangeraden?" vroeg hij.
Ik zuchtte diep en legde uit: "Dat kan niet doorgaan. Het is niet verstandig als wij samen ergens gezien worden."
Bas begreep de situatie en zei, "Ooh juist ja, dat suckt."
"Zeker," beaamde ik. "En Bill stelde voor om deze avond pizza te eten in zijn appartement. Tom heeft natuurlijk de rest van de band ook uitgenodigd. Hij had totaal niet door dat we romantisch thuis willen zijn."
Bas lachte om de situatie en schudde zijn hoofd. "Typisch Tom. Maar pizza klinkt ook gezellig. Ik ben benieuwd naar hun appartement."
Het idee van een intieme pizza-avond was opeens veranderd in een bijeenkomst met de hele band. Bas en ik keken elkaar even aan en schoten in de lach. "Ach ja, het wordt vast gezellig met z'n allen," zei Bas met een knipoog.

Later die avond zaten we allemaal gezellig bij elkaar in het appartement van Bill en Tom. De bestelde pizza was gearriveerd, en we schoven aan de grote eettafel aan. Het was een levendige boel, met lachende stemmen en het gerinkel van bestek en borden. Tom maakte een luchtige opmerking over de overvloed aan winkeltassen die ik meegebracht had, waardoor er wat gelach opsteeg.
Bill, naast me aan tafel, legde zijn hand op mijn been en liet me weten dat hij niet kon wachten om al mijn nieuwe kleren te zien. Zijn ogen glinsterden van oprechte nieuwsgierigheid. Gustav begon een discussie over de pizza Hawai, waarvan de meningen uiteenliepen en voor de nodige hilariteit zorgden. De sfeer was ontspannen en gezellig.
Tijdens het eten viel het me op dat Georg veel op zijn telefoon keek. Nieuwsgierig vroeg ik me af waarom, maar besloot er niet direct naar te vragen om de gezellige sfeer niet te verstoren.
Na het eten verzamelden we in de woonkamer, waar Tom enthousiast de televisie aanzette. Tot onze verrassing bleek er een belangrijke voetbalwedstrijd te zijn. Bill slaakte een zucht en klaagde met een grijns: "Nee he, toch geen voetbal?" Georg, Gustav en Bas hadden zich echter al naast Tom opgesteld om de wedstrijd nauwlettend te volgen.
Ik haalde mijn schouders op en fluisterde tegen Bill: "Laat ze maar doen, dan kunnen wij ongemerkt naar de slaapkamer gaan, waar ik je al mijn nieuwe outfits kan laten zien." Ik knipoogde naar hem, en met een veelbetekenende glimlach glipten we onopvallend weg van de voetbalfans, op zoek naar wat privétijd.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Heel snel verder aub! ❤️❤️

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen