Ik stond in Bill zijn dressingroom en had ondertussen al outfit nummer 3 aangetrokken. Bill had zich comfortabel in bed gelegd, en ik was nieuwsgierig naar zijn reactie op mijn volgende ensemble. Het was een onschuldig bloemenjurkje, dat mijn figuur benadrukte en mijn haren had ik in een hoge paardenstaart gebonden. In de spiegel zag ik er super onschuldig uit, precies zoals ik wilde. Maar onder het bloemenjurkje droeg ik stiekem het pikante lingeriesetje dat ik samen met Bas had gekocht. De gedachte alleen al zorgde ervoor dat ik mijn wangen voelde blozen, maar tegelijkertijd gaf het me een ondeugend gevoel.
Ik stapte uit de dressingroom en zag Bill liggen, enkel gehuld in zijn badjas, op bed. Zijn ogen keken met een mix van verwondering en verlangen naar me. Zijn blik gleed langs mijn verschijning, en ik voelde een opwelling van zelfvertrouwen terwijl ik naar hem toe liep.
Bill floot zachtjes, een waarderende blik in zijn ogen. "Wauw, Elise. Dat jurkje staat je geweldig! Maar ik weet dat er meer schuilt onder die onschuldige look, niet?" Hij grijnsde ondeugend en klopte naast zich op bed. Ik voelde mijn wangen nog roder worden, maar stapte dichter naar het bed.
Met een speelse glimlach trok ik de strik van mijn jurkje los en liet het van mijn schouders glijden. Het onthulde het kanten randje van mijn sensuele lingerie. Bill keek vol bewondering naar me, zijn ogen spraken boekdelen. Ik gaf een ondeugende knipoog terwijl ik naar hem toe liep.
Toen ik naast hem op bed plaatsnam, gleden zijn handen over mijn lichaam. "Jij hebt echt goede smaak," fluisterde hij, zijn lippen dichtbij mijn oor. De warmte van zijn adem gaf me kippenvel.

Bill keek me diep in de ogen terwijl ik naast hem op bed zat, en zijn handen gleden langzaam over mijn huid. Hij streelde mijn schouders, en zijn vingers gleden behoedzaam over de kanten details van mijn lingerie. De spanning tussen ons groeide, en ik kon het verlangen in zijn ogen zien.
Zonder zijn blik van de mijne af te wenden, begon Bill langzaam de rest van mijn bloemenjurkje uit te doen. De stof gleed over mijn huid en onthulde de pikante lingerie eronder. Bill zoog zijn adem in, zijn ogen werden donkerder van verlangen.
Ik lag nu volledig in mijn pikante lingerie, en Bill kon zijn ogen niet van me afhouden. Hij liet zijn vingers over de kanten stof gaan, als een kunstenaar die een meesterwerk bewondert. Zijn lippen krulden om in een ondeugende glimlach, en hij boog zich voorover om me kusjes te geven.
Zijn lippen verkenden mijn hals terwijl zijn handen liefkozend over mijn lichaam gleden. De zachte aanrakingen waren zowel teder als vurig. Elk kusje liet een tinteling achter, en ik kon voelen hoe mijn hartslag versnelde.
Bill trok me dichter naar zich toe, en onze lippen ontmoetten elkaar in een intense kus. Zijn handen verkenden verder, terwijl de kamer gevuld werd met een sensuele spanning. De warmte van zijn lichaam vermengde zich met de mijne, en we verloren onszelf in het moment.
Bill stopte even om me diep in de ogen te kijken, zijn blik vol liefde en bewondering. Zonder een woord te zeggen, vervolgde hij zijn ontdekkingsreis over mijn lichaam.
Bill's lippen vonden opnieuw de huid van mijn nek en begonnen zachtjes kusjes te planten. Zijn aanraking was teder en vol liefde, wat een aangename rilling door mijn lichaam stuurde. Ik kon het verlangen in zijn ogen zien en voelen, en het liet mijn hart sneller kloppen.
Hij daalde af naar mijn sleutelbeen en gaf zachte kusjes over mijn huid. Mijn ademhaling versnelde terwijl hij zich een weg baande naar mijn borst. Zijn handen omhelsden mijn middel, en zijn lippen verkenden mijn lichaam met een tedere intensiteit.
De kamer vulde zich met de zachte geluiden van onze ademhaling en het verlangen dat tussen ons hing. Bill liet zijn handen over mijn lichaam dwalen, zijn aanrakingen werden intenser en ik gaf me over aan het genot van het moment.

Plotseling stopte Bill en gebaarde hij om stil te zijn. Ik spitste mijn oren en hoorde toen ook het gegiechel dat uit de gang kwam. Bill kreunde expressiever en sprong zijn bed uit. Ik kreunde mee, en we besloten om een beetje plezier te maken met de jongens die buiten lagen te luisteren. Bill stond nu aan de deur en kreunde nog een tintje harder, waardoor ik moest lachen. Hij opende de deur op een kier, zodat de jongens zeker niet naar binnen konden kijken
"Wat doen jullie hier?" begon Bill, met een mix van frustratie en humor in zijn stem.
Tom, die de leiding nam in het gekke gesprek, antwoordde met een grijns: "Het is halftime, en we merkten dat jullie er niet meer waren. Zijn jullie het nieuwe setje aan het uitproberen?" Gegiechel vulde de gang, en ik kon niet anders dan lachen om de absurde situatie.
Bill rolde met zijn ogen en reageerde geamuseerd: "Hoe oud zijn jullie eigenlijk?" De jongens bleven lachen, maar Gustav brak het moment serieuzer af: "Misschien moeten we ze maar laten doen, kom jongens."
Een zacht gekuch van Georg volgde. "Euh, Bill," vroeg hij aarzelend. "Zou ik misschien even met Elise kunnen babbelen?"
"Moet dat echt nu?" hoorde ik Bill antwoorden. Bas klopte op de schouder van Georg en zei: "Ik zei toch dat ze druk bezig waren." "Maar het is nogal dringend," drong Georg aan. Zijn stem klonk serieus, wat me enige bezorgdheid gaf.
Snel sprong ik uit het bed en greep de badjas van Bill die ik rond mijn lichaam wikkelde. Ik legde mijn hand op Bill zijn schouder toen ik ook aan de deur stond en zei, "Het is oké, Bill."
"Hmm," mompelde Bill geïrriteerd. "Dan ga ik wat drinken halen voor ons." Hij gaf me een kus op mijn mond, opende de deur van zijn slaapkamer helemaal en volgde de andere jongens mee naar de living. Bill liep mee in zijn boxershort, en ik hoorde Tom hem nog plagen dat hij een broek moest aandoen.
Ik deed teken dat Georg mocht binnenkomen. Georg stapte aarzelend binnen, en zijn blik gleed over mijn badjas, die ik snel wat steviger om mijn lichaam wikkelde.
"Sorry dat ik stoor," verontschuldigde hij zich meteen. Hij leek een beetje ongemakkelijk, waarschijnlijk omdat hij zich bewust was van de intieme situatie.
Ik glimlachte en liet hem weten dat het geen probleem was. "Je weet je timing wel te kiezen hé," zei ik met een lichte, plagende toon. "Maar hoe kan ik je helpen?"

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Ik denk dat Georg advies wil over een meisje dat hij leuk vind 😏
    Snel verder!❤️❤️

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen