Dit is niet eens een herschrijving (it was once intended to be), maar alleen maar een cover hermaking. Het was voor een (niet zo goede) fanfictie die ik schreef op mijn veertiende met een vriendin, aan wie ik vroeg of ze het niet leuk zou vinden samen iets te schrijven, en toen koos ze om dit over Disney Descendants te doen. Ik had Descendants nooit gezien. Nu heb ik dat wel. Ik heb de huidige wetenschap die ik bezit over de films me niet laten helpen in het maken van deze cover. Het had twee hoofdpersonen met enorm andere vibes dus heb ik twee covers gemaakt. Ik heb teveel tijd aan mijn handen

Voor het personage dat ik schreef (origineel heette ze Jackey Hook, maar in mijn plandocument staat ze erin als Ilanis "Nannie" want dit betekent eiland en Nannie klinkt een beetje als Nanno van Girl From Nowhere en ze leken ietwat op elkaar in mijn hoofd (niet in het origineel. Jackey lijkt niet op Nanno. Ilanis wel.)):



Voor het personage dat zij schreef (origineel TJ, kort voor Tracy nog wat (dit staat letterlijk zo in het verhaal dus lieg ik niet), in mijn plandocument was ik dit vergeten en dacht ik dat de T stond voor Thalia):



Het origineel van toen ik 14-15 was (ca. 2018):

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen