reacties zijn welkom(A)
verwacht er niet zo veel van het is mijn eerste story dus als je tips hebt hoor ik het graag

Ik deed het gordijn een klein stukje open, in de hoop dat hij weg zou zijn. Maar zoals ik al had verwacht stond hij er nog steeds. Misschien moet ik hier maar weg. verhuizen naar een plek waar hij me niet kan vinden. ergens ver weg. Zoiets als Amerika. Ik zocht meteen op internet wat huizen op. Na lang zoeken (Ben nogal kieskeurig) vond ik een advertentie die me wel beviel: Kamer te huur in Forks €50 per maand. Ik reageerde meteen en kreeg de kamer. Snel begon ik met pakken ik wou hier zo snel mogelijk weg. Ik pakte niet zo veel in, bij een nieuw leven horen nieuwe spullen en een nieuwe naam. Wat me naam zou worden wist ik nog niet (hint hint)Ik kocht op internet een ticket voor een vliegtuig die vandaag nog zou vertrekken. Nu moest ik alleen nog weg zien te komen hier zonder dat hij me zou merken. Ik besloot maar via de achterkant te gaan en dan ergens een taxi aan houden. Snel schreef ik nog een briefje aan de verhuurder van me ouwe huis dat ik weg was. Ik legde de sleutel bij de achterdeur en liep de tuin uit de poort in. Ik liep stevig door en probeerde zoveel mogelijk in de schaduw te blijven. na een tijdje kwam ik in een drukkere straat en hielt een taxi aan. Naar het vliegveld alstublieft. Na een kwartier kwam ik aan checkte in en haastte me naar het vliegtuig dat op het punt stond om te vertrekken.
Met een opgelucht gevoel ging ik zitten en keek uit het raam. maar ergens diep van binnen knaagde er iets. Ik wist gewoon dat hij niet zou rusten voor hij me had. Dit was niet het einde maar juist het begin.

als jullie leuke namen weten zet die dan even bij de reacties neer

Reageer (6)

  • mayalovess

    leuke naam: Bella die woond ook in fork(flower)

    1 decennium geleden
  • DaanDingennx

    leuk!!xD

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    leuk ;D

    1 decennium geleden
  • 2ne1BJ

    Leukk =D
    1 ding als je praat, zet dan "..." gaat wat makkelijker lezen ;)
    weet niet of de namen Fantasy ones moet zijn heb ik hier een leuke sites die ik af en toe gebruik ;) http://www.lowchensaustralia.com/names/mysticalnames.htm
    http://www.behindthename.com/nmc/jap.php

    Ja ne(L)

    1 decennium geleden
  • Waterfalls

    hee ingsie ik heb een tip voor je xd
    maak alineas!! maakt je hfdstuk wat langer XD

    verder is ie coowl(Y)


    p.s. meer tranenxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen