Foto bij stalkers pov

reacties?!(A)
ow en zouden jullie deze story willen lezen???(A) Rowena, The Slytherin Damita

stalkers pov

Ik had het kunnen weten. Ze loopt met open armen in mijn val. Ik moet alleen nu nog even kijken wanneer ze land en dan kan mijn plan beginnen. Snel liep ik naar de achterkant van het huis. Ik hoop dat ze de sleutel onder de mat heeft gelegd. Het verbaasde me niks dat ik hem daar ook nog vond... Ik deed de deur open en liep naar binnen. Met grote verbazing keek in rond bijna alles had ze achter gelaten ze had alleen het hoogst nodige meegenomen. Maar daar was ik niet voor. Snel zocht ik het op en vond het ze zou om 22:00 landen. Reken hier maar op Gabriëlla mijn wraak zal zoet zijn!

Gabriëlla`s POV:

Ik werd wakker geschud door een stewardess die me vriendelijk aan keek. We zijn geland u kunt uitstappen. Snel pakte ik mijn spullen en liep het vliegtuig uit en ging me bagage op halen. N moest ik alleen nog naar Forks. En dan me nieuwe kamer betrekken. Ik hoop dat hij me hier niet kan vinden anders zal ik weer weg moeten.
Ik hield een taxi aan en liet hem me naar Forks brengen. De chauffeur begon vrolijk tegen me aan te praten maar na een paar minuten hield hij op want ik keek niet al te vrolijk voor me uit. Het geen wat me humeur zo had ongeslagen was het weer hier buiten. Het leek alsof er hier nog nooit een zonnestraal was gekomen. En het zag er ook verdacht groen uit. Alle redenen om mijn humeur naar nul te brengen. Na een lange tijd kwam ik aan in het gehucht dat ze Forks noemen....
Snel betaalde ik hem en liep naar het adres wat degene van de advertentie had opgegeven. Na een tijdje lopen zat ik eindelijk in de goede straat.(ook al is het een klein dorp ik heb niet zo een goed richtingsgevoel...)
Ik belde aan en de deur werd geopend door iemand die mijn adem benam om 2 redenen....

reacties???(A)(A)

Reageer (4)

  • DaanDingennx

    wow best spannend is cool ga voor het eerst naar hoofdstuk 3!!!


    ps ik ben altijd te lui om verder te gaan maar dit is best cool!!

    1 decennium geleden
  • Waterfalls

    toch nie zo easy om lange hfdsken te schrijve hea ingsie XD

    1 decennium geleden
  • 2ne1BJ

    Verderr <33

    1 decennium geleden
  • Dobato

    Ik weet wel 1 reden denk ik :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen