Foto bij What does  she remember?

Reactie!!(flower)

Ik liep naar de deur, had geen zin en kracht om de gedachtes te lezen, dus wist niet wie het was.
Ik pakte de deur klink en deed de deur open, ik keek nu recht in de ogen van Larissa en ze keek me verbaast, boos, bang en nieuwsgierig aan. Uhmm, we moeten praten zei Larissa, die me nu nog banger aan keek en met een boog om mij heen liep en ging zitten op de bank.
Praat, maar, wat kan je, ja nog allemaal herinneren? Vroeg ik en ging tegenoverhaar zitten, zonder haar in de ogen te kijken. Nou, ik ging zeggen tegen jou dat je verslaafd was, in de Wc, tijdens de premier zei ze nu allemaal iets langzamer. Toen, ik weet het niet precies, jij viel mij aan en, er was ook iets met Edward, en toen werd ik wakker in mijn bed. Maar ik wist zeker dat het geen droom was, en ze keek me nu fel aan. Dus ik heb informatie opgezocht op internet, vertelde ze verder,
En ik denk dat ik het weet zei ik nu met heel veel pauzes in haar zin.
Ik bedoel je geeft je flesje niet weg, valt mij al twee keer aan sinds het ongeluk, gaat opeens heel veel om met Edward uit het niets, Wil liever niet met je vriendinnen in de buurt zijn, je bent altijd ijskoud.
Ik denk dat ik het weet, ik stond nu te trillen om mijn benen nu ze alles zo opnoemde.
Okeej, zei ik langzaam zeg het dan, Nu, zeg het zei ik nu stresserig.
Maar op dat moment klopte er weer iemand op de deur en ik ging er snel heel, misschien iets te snel een hoorde Larissa een hand voor haar mond slaan. Ik opende de Deur en daar stond Edward, en hij keek me een beetje zielig aan, Wat er tijdens de première is gebeur, had nooit moge gebeuren, dat je zo verlangde naar Bloe.. Heej Edward onderbrak ik hem en gaf hem een knuffel, keek is Larissa het was gewoon Edward die aan klopte zei ik en maakte mijn ogen groot als teken dat hij moest stoppen met zijn zin. Hij knikte nu begrijpelijk en liep weer weg. *Tot zo hoorde ik hem denken, en sloot de deur.
Waar was dat nou weer over zei Larissa verbaast, O Uhmm niet bijzonder. Zei ik snel en ging weer zitten. Dus waar hadden we het over zei ik in de hoop dat ze het vergeten was.
Nou, volgens mij is er iets niet goed met jou, Eline zei ze nu bezorgd.
Volgens mij, ben jij een, een,een Zeg het ! Zei ik nu boos en geïrriteerd!
Vampier! Zei ze nu emotieloos.

Reageer (3)

  • DjDylano

    goedd(baby)

    verder(flower)

    1 decennium geleden
  • VeerFanPire

    Snell VERDER..!!!

    1 decennium geleden
  • GreenRanger

    YEAAAAAAAAAAAHHHH!!!:D
    && nee ik ben niet bang:P
    Enn Larissa wil nu ook Vamp worden!!(yeah)

    SnellVerderr(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen