Foto bij Proloog

Ze keken elkaar met grote ogen aan. Tegelijkertijd keerden ze hun hoofd naar het punt wat ze zo in shock hadden gebracht.
Zeven paar goudkleurige ogen keken terug vanuit het duister. Afvragend wat twee menselijke meisjes ’s nachts in het bos deden. Afvragend waarom ze net op hun waren gestuit.
De twee meisjes wisten niets uit te brengen. Geschokt kijkend naar het bloed vroegen zij zich af waarom ze het bos in waren gegaan rond midden in de nacht. Paloma en Aliance keken elkaar weer aan. Niet wetend wat te doen. Door hun waren ze nu beste vriendinnen. Ze waren nota bene verliefd geworden op ze – Jasper en Edward. En nu moesten ze dit ontdekken? Het dode hert lag met open gesperde, lege ogen op de grond. Naast de Cullens. Alice, die lieve en vrolijke Alice, had het net los gelaten en ging overeind staan. Haar nooit verdwijnende lach was niet op haar gezicht te vinden. Voor het eerst zagen ze Alice angstig kijken. En Esme, Esme leek op huilen uitbarsten toen ze de twee meisjes zo zag staan. Het leek net of ze ze in haar armen wilde nemen en zeggen dat het een nachtmerrie was en dat ze spoedig wakker zouden worden. Dat dit niet echt was. Maar iedereen wist dat, dat niet mogelijk was. Carlisle leek het minst in paniek. Hij bekeek ze zorgvuldig. Zoals hij zijn patiënten ook altijd bekeek. Hij was radeloos. Niets kon ze nog vertellen dat dit een grap was. Zelfs Emmett grijnsde niet bij dit. Wat je wel zou verwachten, of een droge opmerking: ‘Verrassing’. Maar die kwam ook niet. Rosalie keek kwaad. Ze mocht Paloma en Aliance niet heel erg. Ze deed afstandelijk en probeerde haar familie ervan te overtuigen dat het mis zou gaan, wat nu het geval was. Nu was ze kwaad op zichzelf en haar familie. Ze had het kunnen voorkomen. En dan had je Jasper en Edward. Angstig stonden ze naast elkaar naar de meisjes te kijken. Ze wisten dat ze de meisjes verloren door deze gebeurtenis. Ze zouden niet meer met ze willen omgaan en vluchtten. Waar Paloma en Aliance nu ook aan dachten. Vluchten en niet terug komen. De Cullens gaan mijden.
Paloma en Aliance draaiden zich om en renden zo snel mogelijk weg. Weg van de Cullens. Weg van de waarheid, dat achter ze schuilde. De verschrikkelijke waarheid achter hun onmogelijk perfectie. De perfecte van de meest gevaarlijke jager in de wereld. De vampier.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen