Ik ga hier vertellen welke personen in spelen!

Welke willen jullie eerst zien?

Naomi Sheckler
Maria Roose
Sandra Vanmeerhaeghe
Ryan Sheckler

Naomi Sheckler
Hallo allemaal! Ik ben Naomi Sheckler ik heb leukemie, dat is een kanker soort, ik moet elke maand naar het ziekenhuis voor een chemo kuur, mijn ouders zijn allebij overleden toen ik geboren werd daar voel ik me nog steeds schuldig over, ik woon nu samen met mijn broer bij een vriendin van me Maria Roose, ze is enigskind dus er is genoeg ruimte. We zijn al sinds de kleuterschool vriendinnen. Ik ben trouwens 16 jaar en op 14 juni jarig, ik ben fan van Jesse McCartney, Maria is helemaal gek op de Jonas Brothers vooral op Kevin. Onze andere vriendin Sandra is ook enig kind, en ze is ook gek op Jonas Brothers zij op Nick Jonas, O ja ik heb nog niet veel over mijn broer verteld, hij is een profsketeboarder, Ryan Sheckler vast wel is van gehoord, maar ik moet gaan, Maria is Jonas Brothers weer aan het luisteren dus ik ga het even uitzetten doedels!

Maria Roose
Hallo allemaal! Ik Naomi Sandra en ik zijn beste vriendinnen we doen bijna alles samen, Naomi en haar broer wonen bij ons in en ik ben zo'n fan van Jonas Brothers ik ben het nu aan het luisteren, vooral Kevin hij is echt een mega lekkerding, ik ben 16 jaar en ik steun Naomi omdat ze leukemie heeft, maar ik moet gaan Naomi is mijn muziek aan het uitzetten ik zie jullie in het verhaal wel weer. Doedels! O Ja doedels is een stopwoordje van Naomi Sandra en mij.

Sandra Vanmeerhaeghe
Hallo allemaal! Ik ben Sandra, ik ben de beste vriendin van Naomi en Maria, we hebben altijd veel lol, ik ben helemaal fan van de Jonas Brothers al helemaal van Nick Jonas, ik ben 15 jaar en jarig op de dag na Nick's verjaardag. Maria, Naomi en ik zitte in dezelfde klas in klas 3 op precies te zijn, ja ik heb een x een klas overgeslagen op de basisschool, maar ik ga weer de muziek van Jonas Borthers luisteren! Love them! <3 Doedels!

Ryan Sheckler
Hallo allemaal, ik ben Ryan Sheckler de broer van Naomi zoals jullie nu wel weten heeft ze leukemie en wonen we bij haar beste vriendin Maria in, ik vind Sandra eigenlijk best wel leuk maar dat durf ik niet te zeggen, ik ben 18 jaar, onze moeder is overleden tijdens onze geboorte en onze vader heeft ons achtergelaten. Ik hou van skateboarden we hebben nog 2 neefjes Shane en Kane, daar heeft Naomi niet veel contact mee ik wel ik skate heel vaak met ze. Nou ja zoals de meiden zeggen Doedels! Ik ga skaten.

Reageer (3)

  • KusjexFem

    Selena gomez :D

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    hiiii

    waaaauw super !!!

    snel verder

    owja vergeet je andere serie niet hea

    x.x M

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Super! ^^
    Snél verder héé!!!
    Jesse McCartney <3 (how do you sleep (remix) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ♥)
    Snél Verder hé!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen