Nr.4! Veel plezier en hoop dat hij nog goed is.!

Doorgaan?

Jaa
Nee

Do i have the tickets?
Maria POV.
We liepen naar huis, toen we thuis aankwamen ging ik direct achyter de laptop omdat er vandaag werd gezegd wie had gewonnen met de prijsvraag. Ik opende mijn mailbox en zag dat ik een mail had gekregen.

Beste Maria,
Bedankt dat u mee heeft gedaan met de Jonas Brothers prijsvraag, als eerste zou ik willen zeggen dat u alle vragen goef heeft beantwoord, maar jammer genoeg heeft u NIET gewonnen er was iemand die eerder heeft beantwoord, we hopen dat u toch nog op het concert zou kunnen komen.

Groetjes Bart.


"Wat is dat voor mail?" vroeg Naomi. "Lees maar" zei ik. Ze kwam naast me zitten en las de mail door. "Jammer dat je niet gewonnen hebt" zei Naomi. "Ja dat vind ik ook jammer" zei Ik. "Je zult ooit de Jonas Brothers in het echt zien" zei Naomi. "Ja op concerten maar hier kreeg je een Meet & Greet bij" zei ik. "We zien wel" zei Naomi met een sneaky glimlach. "Meiden eten! en natuurlijk Jongen" riep Jane van beneden. "We komen eraan!" riep ik. Ik zette mijn pc uit en liep samen met Naomi naar beneden, Ryan zat al aan tafel. "Hoe was het bij Sandra?" vroeg Ryan. "Wat heb je toch met Sandra" vroeg Naomi. "Niks hoor" zei Ryan. "Nee Nee" zei ik lachend. Naomi en ik gingen ook zitten en we kregen lasanja voor onze neus. "Eindelijk weer iets lekkers" zei ik. "Nou en bedankt" zei Jane lachend. "Sorry mam" zei ik. We aten onze eten op en liepen weer terug naar boven.


MORGEN VERDER! SORRY BEN INSPIRATIE LOOS.

Nee nee en nog eens nee
Why not?

Reageer (2)

  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER héé!!

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    naaa:(

    ik heb de kaartjes nie gewonnen:(

    snel verder

    x.x M

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen