DIT IS DE 1STE VAN VANDAAG MAAR OOK DE LAATSTE VAN DEZE SERIE, VOOR VANDAAG DAN, IK MAAK ZO NOG 1 VAN MIJN ANDERE SERIE EN DAN STOP IK!

Doorgaan?

Jaa
Nee

Sandra is coming too
Naomi POV.
Na de pauze hadden we nog, tekenen, biologie, pauze en verzorging. "Ga je met ons mee naar huis?" vroeg Maria aan Sandra toen we met z'n drieën naar buiten liepen. "Ja leuk maar dan moet ik wel even mijn moeder bellen" zei Sandra. "Oke" zei Maria, Sandra pakte haar mobiel en belde haar moeder op, na 2 minuten hing ze weer op. "Ik mag mee" zei Sandra met een glimlach. "Jeey!" riepen Maria en ik tegelijk, we keken elkaar aan en schoten in de lach. "Kom op we gaan" zei Sandra. We pakten onze fietsen en gingen richting huis. "Blijf je ook eten dan?" vroeg Maria aan Sandra. "Nee ik moet voor het eten thuis zijn en dat is om half 6" zei Sandra. "oke" zei Maria. We waren na 10 minuten thuis. "Mam we zijn thuis en Sandra is ook mee!" riep Maria toen we naar binnen liepen. "oke lieferd!" riep Jane van boven. We liepen naar boven en Jane was de was in de wasmachine aan het doen, want die stond in de douche. "Heej Sandra" zei Jane. "Hej Jane" zei Sandra. "Kom dan gaan we op de pc" zei Maria. "Oke" zeiden Sandra en ik, we liepen de kamer van Maria binnen en ze zette de pc aan.


SORRY DAT DEZE KLEIN IS, MAAR IK WORD DE HELE TIJD AFGELEID DOOR IEMAND OP MSN DUS IK KON STEEDS NIET HIER TYPEN MORGEN WORD HIJ GROTER.

Nee nee en nog eens nee
Why not?

Reageer (2)

  • IOnlyLoveYou

    Super!
    Moet deze niet bij de andere?? ^^

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    super !!!

    snel verder hea

    x.x M

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen