HET SPIJT ME DAT DEZE ZO LANGZAAM VOORUIT GAAT MAAR IK SPEND VEEL TIJD IN MIJN ANDERE SERIE.

Doorgaan?

Jaa
Nee

It's not true!
- Tijdsprong - het is nu weekend zaterdag ochtend -

Naomi POV.
Ik werd wakker van geschreeuw dat blijkbaar van beneden kwam. "Doe even normaal hoe kom je erbij dat ik drugs gebruik!" riep Maria, ik liep naar binnen en zag dat Maria voor haar moeder stond. "Wat is er aan de hand?" vroeg ik gapend. "Volgens mijn moeder gebruik ik drugs!" riep Maria weer en stormde naar boven vlak langs me. "Wat is er nou aan de hand?" vroeg ik weer. "Ik werd vanochtend tegen 7 uur gebeld op mijn mobiel door de directeur van jullie school, hij zei dat Maria drugs gebruikte, ik vroeg dus van wie hij dat wist, ze wou liever niet dat haar naam genoemd werd anders zou ze in elkaar geslagen worden door Maria" zei Jane. "Maar Maria gebruikt helemaal geen drugs ik ken haar" zei ik. "Ik ken haar ook maar als de directeur er voor op moet bellen" zei Jane. "En toch geloof ik niet dat Maria drugs gebruikt" zei ik, ik stond op van de bank en liep door naar boven, ik liep naar Maria's deur, ik klopte er op. "Wie?" vroeg Maria. "Naomi" zei ik. "Niet binnen" zei Maria, ik deed toch de deur open. "Wat versta je onder NIET binnen?" vroeg Maria. "Alles maar ik ga toch" zei ik. "Ik gebruik geen drugs je gelooft me toch?" vroeg Maria. "Tuurlijk geloof ik je" zei ik. "Weet jij wie zo'n leugen over me zou versprijden?" vroeg Maria. "Ik heb al zo'n vermoeden" zei ik. "Wie dan?" vroeg Naomi. "Dat merk je maandag wel" zei ik. Maria reageerde er verder niet op, ik keek op de klok en zag dat het nog maar half 8 was. "Ik ga nog even slapen" zei ik. "Oke Trusten" zei Maria, ik liep naar mijn kamer en ging weer in mijn bed liggen, ik deed mijn ogen dicht en niet veel later viel ik weer in slaap.

Maria POV.
Naomi is net weg en ik zette mijn pc aan, ik ging op mijn bureaustoel zitten, toen de pc helemaal opgestart was ging ik op msn kijken wie er online was. 'Joe is online' kwam er te staan. Ik ga maar niet tegen hem praten die lef heb ik niet, ik hoop dat hij met mij gaat praten. Ik ging even verder op de pc kijken. 'Joe uitgemaakt met Taylor Swift per sms' stond er op een site. Zou ik ook doen, ze is gewoon vreemd gegaan met Jesse McCartney. Ik zag dat iemand tegen me zei, toen ik goed keek ging Joe met me praten.

Joe zegt: Heej
Mar zegt: Hej
Joe zegt: Alles goed?
Mar zegt: Kan beter en met jou?
Joe zegt: Kan ook beter.
Mar zegt: Wat is er dan?
Joe zegt: Het is sinds gisteren uit omdat ik heb gelezen dat Taylor vreemd ging met Jesse McCartney.
Mar zegt: Dat is niet fijn.
Joe zegt: Nee, ik heb trouwens tegen mijn broers gezegd dat ze je moeten accepteren.
Mar zegt: Oke dankje.
Joe zegt: Graag gedaan. Maar ik ga doei X
Mar zegt: Doeii! xXx
'Joe is offline' kwam er te staan. Ik liep naar beneden en mijn moeder zat op de bank, ik negeerde haar volkomen en zei mij ook, ik liep naar de keuken en maakte een ontbijtje klaar.


MORGEN GA IK VERDER MET DEZE IK MAAK NOG 1 VAN MIJN ANDERE HOOR!

Nee nee en nog eens nee
Why not?

Reageer (2)

  • xSafetyPin

    :O ik ben NIET aan de drugs :O


    snel verder

    x.x M

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Jesse zou dat nooit doen :X

    Snél verd erhé!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen