Deze zal niet lang zijn hoor XD Het al 7 van mijn andere serie gemaakt. Had hem bij de verkeerde serie gezet maar is nu wel weer goed XD

Chatting with Joe
Naomi POV.
Ik werd de volgende ochtend wakker. 'Vakantie!' was het eerste dat ik dacht, ik stapte uit bed en liep naar beneden, daar zat iedereen al aan tafel te eten. "haaay iedereen!" zei ik blij. "Sinds wanneer zo bij?" vroeg Jane met een glimlach. "omdat het vakantie is" zei ik met een grotere glimlach. Ik ging naast Maria zitten en at ook ontbijt, toen ik klaar was ging ik me douchen, daarna ging ik me afdrogen en kleren aandoen, ik liep naar mijn kamer en als eerste ging ik mijn haren fohnen en daarna stijlen. Ik liep door naar de kamer van Maria en ik klopte op de deur. "binnen" zei Maria. Ik liep naar binnen en ik zag dat ze ook al gedouchet was, ze zit achter de pc en ik ging naast haar zitten, ze is weer met Joe aan het chatten. "Laat me is lezen vanaf het begin" zei ik. Ze scrolde naar boven en liet me vanag het begin lezen.

Joe zegt: Hey
Mar zegt: Haay
Joe zegt: Alles goed?
Mar zegt: Ja met jou?
Joe zegt: Ook wel.
Mar zegt: En heb je nog iets leuks gedaan?
Joe zegt: Niet echt, gisteren gezwommen met mijn broers en er was weer is heel veel papperazi bij. Jij?
Mar zegt: Ik heb niet echt iets bijzonders gedaan, ik mag gewoon thuis blijfen, ik hoef niet naar die internaat in Engeland.


Tot hier heb ik het gelezen, Joe zei weer wat en ik las mee.

Joe zegt: Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Mar zegt: Mijn 2 andere beste vriendinnen hebben er voor gezorgd
Joe zegt: Hoe is het opgelosd dan?
Mar zegt: Naomi en Sandra gingen naar de directeur daar praten ze wat en toen zag ik dat ze naar de kluisjes gingen, ik zag dat die Sarah er eerder al was geweest bij Naomi's kluisje, daar had ze wat in gedaan en ik haalde het er weer uit, het was een zakje met drugs, Sarah zei dat de directeur in Naomi's kluisje moest kijken en dat deed hij, daar viel niet echt iets te vinden, toen kwam ik er bij en liet het zakje zien en vertelde dat Sarah het in de kluisjes had gedaan. Toen ik thuis kwam, voreg mijn moeder of ik klaar was, Naomi belde dus de directeur en gaf het aan mijn moeder en toen mocht ik blijfen!
Joe zegt: Wow daar heb je echt geluk mee met zulke vriendinnen.
Mar zegt: Ja echt wel, maar ik ga doei
Joe zegt: Doei


Maria sloot de pc af en Naomi liep met me mee naar benden. "We gaan naar Sandra" zei ik en we gingen naar buiten pakten onze fietsen en gingen op weg naar Sandra.


Misschien komt er morgen meer maar nu moet ik afsluiten en ga ik slapen :P

Reageer (2)

  • xSafetyPin

    supaaaahhh

    snel verderrrrrrr:9~

    x.x M

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Super!!
    SNEL VERDER Hee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen