Klein gha zo nog ff naar buiten/ Was bij verkeerde heb nu veranderd

Both to texas?
- Tijdsprong 1 week later -

Naomi POV.
We hadden al onze spullen al ingepakt en ik de verhuiswagen neergezet, mijn laptop heb ik meegenomen want ik heb een stick en daar kan ik gewoon internet mee hebben. Onze ouders zitten voorin de auto en links achterin van de auto zit ik, daarnaast Maria en daarnaast Ryan, Ryan heeft ook zijn laptop mee. "Kom dan gaan we op msn" zei Maria. "Oke" zei ik, ik zette mijn laptop aan en klikte op het msn icoontje, ik ging me aanmelden en ik had internet. Sandra is ook online daar hebben we al afscheid van genomen, we moesten alledrie huilen. Ik zag dat 2 personen me hadden toegevoegd 1ne Nick en Kevin. "Je moet ze accepteren want ze zijn van de Jonas Brothers" zei Maria toen ze zag dat ik bijna op weigeren wou klikken. Ik klikte toch op accepteren, ze waren niet online maar ik zag dat Joe wel online was. "Kom dan maken we een foto van ons met de cam" zei ik. "Ja leuk" zei Maria, ik maakte een scherm open waar we foto's konden maken en we keken heel sexy in de camera, ik maakte de foto. "Die is mooi" zei Maria. "Ik doe hem als schermafbeelding op msn" zei ik. "Oke" zei Maria. Ik maakte een gesprek open, toevallig was het met Joe ik deed de foto als schermafbeelding en ik zag dat Joe tegen me typte.

Joe zegt: Heey
Naomi zegt: Haaaii!
Joe zegt: Leuke foto
Naomi zegt: Dankje jij ook
Joe zegt: Welke ben jij?
Naomi zegt: De linker.

Joe POV. (moet typen wat hij denkt.)
Ik typte naar Naomi wie ze was ik vond de linker echt super knap ik hoop dat het die Maria is. Ze typte dat ze de linker was.
Joe zegt: Wie is die andere?
Naomi zegt: Dat is Maria
Joe zegt: Oke leuk
Naomi zegt: We zitten nu in de auto op weg naar texas
Joe zegt: Oke, gezellig ja maar ik moet gaan doei.
Ik sloot msn af en begon na te denken over wat ze zei, op weg naar texas? Daar gaat ze naartoe verhuizen, ik ben nu ook in de auto op weg naar texas is dit toeval of niet?

misschien morgen verder

Reageer (2)

  • xSafetyPin

    super!!!

    snel verder!!

    en dus uiterlijk is wel belangrijk? (N)

    x.x M

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    snél verder héé

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen