Claudia’s POV:
‘Houd je d’r buiten, eikel! Ik reken wel met d’r af!’, gil ik naar Frank. ‘Ze is ook mijn dochter, stom wijf!’, en hij komt naar me opgerend. Voordat ik het weet heeft hij z’n arm om m’n nek geslagen en hij blijft er maar aan trekken. Ik voel dat ik steeds minder lucht krijg. ‘PAPA, NEE!’, hoor ik Mischa nog schreeuwen voordat ik helemaal zwart zie.

Jeptha’s POV:
‘Fuck! PAP, LAAT HAAR LOS, JE VERMOORDT HAAR NOG!’, schreeuw ik, terwijl ik ondertussen z’n grip om mama’s nek probeer te verslappen. Ik zie dat papa door begint te krijgen wat hij aan het doen is en verschrikt laat hij haar snel los. ‘Mama? Mama?’, vraag ik, vrezend voor het ergste. En inderdaad, ze reageert niet. Snel voel ik aan haar hartslag. Ik laat een zucht van opluchting los; ze leeft nog. Ik zie dat m’n vader echt geschrokken is van z’n actie, hij loopt maar wat zenuwachtig rond te lopen en hij weet zich geen houding aan te nemen. ‘Sorry Jeptha, ik wist echt niet wat ik aan het doen was… Ik, ik…’, zegt hij verontschuldigend. ‘Flikker op’, sis ik terug. Hij had er eerder aan moeten denken, m’n moeder had wel dood kunnen zijn! Tuurlijk, het gaat de helft van de tijd niet goed tussen m’n moeder en mij, we hebben iedere dag ruzie en dat loopt weleens uit de hand, maar dit wil ik niet. Dit wens ik niemand toe. ‘Ik ga even een stukje rijden’, zegt m’n vader. Trillend houd hij de autosleutels vast.

Frank’s POV:
Shit, wat heb ik nu weer gedaan?, denk ik bij mezelf wanneer ik de motoren van de auto op hoor starten. Waarom moet ik altijd ruzie hebben met Claudia? Ik houd van haar, zielsveel. Maar toen ik haar zo zag staan in de gang, en ze naar me omkeek om te zeggen dat ik me nergens mee moest bemoeien… Claudia’s ogen stonden zwart, geen kleur. Nee, geen enkele kleur, maar zwart. Ik werd er bang van, het leek wel alsof ze bezeten was. Voordat ik het wist had ik m’n arm om haar nek gegooid en had ik mezelf niet meer onder controle. Het was pas toen ik Jeptha hoorde schreeuwen en huilen, tóen pas had ik door wat ik aan het doen was. Misschien kan ik maar beter wegblijven, voordat het nog meer uit de hand loopt. Opeens zie ik een bord naderen: Gevaar! U nadert een ravijn! Ik wil het niet, maar misschien is ’t voor het beste…

Reageer (9)

  • Toreador

    Muahaha. Deze reactie is freakishly laat.
    Maar. Omdat het nu vakantie heb heb ik ook tijd om nu dit verhaal te lezen voor zover ik het kan zien -dankzij de aynil kerstspecial-
    Dusjaa... Ilikethisstoryjustasmuchastheotherone
    Maar er staat een mistake in dit stuk.
    Want claudia hoort mischa schreeuwen, en daarna switcht het naar jeptha's pov. That's just not right.
    Anyway, waarschijnlijk lees je deze rea nooit, dus lees ik verder

    I say goodbye, you say merry Christmas.

    1 decennium geleden
  • Yanimal

    Snel verder (:

    x.

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hij mag geen zelfmoord plegen

    nope ! mag niet

    en trouwens hebben we ravijnen in nederland ?? niet stom bedoeld ofzo maar sirieus hebben we die ??

    maar stomme natuurkunde! anders had jij nu verder kunnen schrijven !!

    en snel verder !!!

    1 decennium geleden
  • Jannootie

    Omg okej waarom stop je hier nu weer?
    Snel maar dan ook mega snel verder!!!

    AL weet ik wel wat dat je bedoelt met dagelijkse kost bij een vriendin van mij gebeurt dit ook. Alleen wordt ze ook vaak geslagn door haar moeder. Maar ja.

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Publisher

    Wow WTF.. Das even schrikken.. Wat n irritant moment op te stoppen zeg... Nou moet ik tot morgen wachten op n nieuwe.. (huil)

    En trouwens die foto is echt :9~

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen