Deel 4.

Ik huppelde naar de deur en deed open. Lachend keek Brooke me aan. 'Hi' 'HI' begroetten we elkaar. ’Kom maar binnen’ zei ik en ik deed een stapje opzij.
’Ik heb dvd’s meegebracht’ zei Brooke terwijl we naar de living liepen. Ze hield ze omhoog. ’Dan zal de tijd wel snel voorbijgaan’ Ik knikte. ’Welke heb je mee?’ vroeg ik en ik keek over haar schouder mee. ’A cinderella story, aquamarine eeeeeeeeeeeeen……………… Camp Rock! Een kwestie van in de stemming te komen’ zei ze lachend. 'Dan kan je Joe nog even op de tv bewonderen voor je hem in het echt ziet' zei ze en ze gaf me een por. 'Je doet net alsof ik een crush op hem heb of zo' zeg ik verontwaardigt. 'Niet dan?' vroeg ze lachend. Ok misschien was het wel waar dat toen we vrienden waren, ik meer voor hem voelde.
’Dus. Welke wil je eerst zien?’ vraagt Brooke, mijn gedachten verstorend. 'Huh wat?' vraag ik verward. 'De dvd's' grijnst ze. 'Oh kies maar' zei ik schouderophalend. ’Camp rock’ dus zei ze veelbetekenend. Ik wist dat ze dat ging zeggen en ik wist ook dat ze Camp Rock koos voor mij.
In de keuken maakte ik snel nog wat popcorn en toen gingen we gezellig in de zetel liggen, met een dekentje over ons heen.
Na 2 films, was het zover. Ik ging onder de douche en droogde daarna mijn haren die als vanzelf lichtjes begonnen te krullen. Brooke deed mijn make-up nadat ik mijn kleed en schoenen had aangetrokken.
Als finishing touch nam ik het maskertje [zie uitkomst] dat in nog op zolder had gevonden. In de uitnodiging stond namelijk dat het verplicht was, waarschijnlijk zo'n sterrengedoe.
Eens helemaal klaar, keek ik in de spiegel. ’Perfect’ zei Brooke. 'Joe zal niet weten wat hij ziet' voegde ze er plagend aan toe. ’Allemaal dankzij jou hulp’ zei ik dankbaar en ik gaf haar nog maar eens een knuffel. 'That's where friends are for. Oh nu ik eraan denk! Je mama had gebeld, iets van je tante en een hond. Het was nogal onduidelijk. In ieder geval het kwam er op neer dat zij jou niet kon brengen. Dus... ik heb een taxi geregeld' zei in één adem. 'Een taxi?' 'Ja, papa' antwoordde ze grinnkkend. Ze had het nog maar pas gezegd, of er toeterde buiten een auto. 'Dat is pas timen' zei ze en ze trok me mee naar beneden. Ik kon nog net mijn tasje meegrijpen en volgde haar dan naar buiten.


masker
Dit masker draag je dus, maar dan in het zwart

Reageer (7)

  • xMariss

    (Y)
    x.

    1 decennium geleden
  • Baskervilles

    Ik wist dat er een plaatje van A Cinderella Story zou komen!!
    Yeey! (hoera)

    1 decennium geleden
  • AnnaBeerx3

    Super!!

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Yeah ^^ ik ben goed xD
    srr erug bzg:p
    snel verder sgattie

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Yeaah ^^

    Haha, dat liedje [Take a breath dus xD] zit al de hele dag in m'n kop, en ikke zo dat heletijd nuriën xD
    Méhé
    Snél verder hoor ^^

    <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen