Deel 5.

De auto stopte aan een immens groot gebouw, het telde onmenselijk veel etages. Er leek gewoon geen einde aan te komen. ’Woow’ verzuchtte Brooke naast me. ’Dan ga ik maar hé’ zei ik met een stem die trilde van de zenuwen. Brooke draaide zich naar me toe en keek me aan. ’Ik heb een goed gevoel over deze avond' zei ze geruststellend. ’Thanks’. De zenuwen gierden door mij lichaam, de gedachte alleen al om Joe terug te zien, deed me duizelen. Driemaal moest ik proberen om de auto deur open te krijgen eer het uiteindelijk lukte. ’Succes’ zei Brooke nog voor ik de auto deur sloot.
Aan de ingang, stonden twee mannen in een zwart pak. Ze keken stuurs voor zich uit en aarzelend liep ik naar hen toe. 'Uitnodiging' vroeg de linkse met een zware stem. Snel maakte ik mijn tasje open en ik viste er behendig de uitnodiging uit.
’5de verdieping’ zei hij nadat hij de uitnodiging grondig had bestudeerd.
Terwijl ik op de lift wachtte, deed ik mijn masker af en ik keek om me heen. Het zag er allemaal heel stijlvol en modern uit. Het moest vast een fortuin kosten om hier een zaal, laat staan een verdieping, te huren. Na enkele minuten kwam de lift aan met een duidelijk 'ping'. De deuren sloten zich zodra ik op het knopje van de 5de verdieping duwde en ik leunde tegen de zijkant van de lift.
Opeens hoorde ik een kuchje naast me. Nick keek me aan, maar het zag er niet naar uit dat hij me herkende.
’Ashley ben jij dat?’ vroeg hij na een tijdje, toen ik net had besloten dat hij me echt niet meer herkende. Glimlachend draaide ik me naar hem om. ’Ik hoop het, anders ben ik hier onuitgenodigd’ lachte ik. ’Wow dat is lang geleden!’ zei hij en hij gaf me een knuffel. Verbaasd knuffelde ik hem terug. ’Ik wist niet dat je kwam’ zei hij en hij liet me los.’Wel hier ben ik toch’ antwoordde ik met een waterige glimlach. Joe had hem dus niets verteld, wat betekende dat het hem waarschijnlijk niet veel uitmaakte. ’Je ziet er goed uit’ zegi Nick vlug toen hij mijn teleurstelling opmerkte. ’Dankje. Jij ook trouwens, veel volwassener sinds we elkaar voor het laatst zagen’ zeg ik lachend.
Ik voelde hoe de lift begon te vertragen en uiteindelijk stil bleef hangen. Ik zette mijn masker op en stapte uit de lift. ’Wooow’, was het enige wat ik eruit kon brengen toen mijn ogen door de zaal gleden. ’Zo keek ik ook toen ik het de eerste keer zag. Mooi hé’ lachte Nick. ’Ja’ antwoordde ik verbluft.
De zaal was versierd met slingers en ballonnen, maar niet van die kinderlijke slingers en ballonnen. Het was allemaal heel stijlvol. Ookal was het er donker, toch was er genoeg licht om mensen te herkennen, de hele zaal was verlicht met duizenden kleine lichtjes, die een romantische gloed over het geheel wierpen.
’Ik moet even weg, ik zie je nog wel’ zei Nick en ik keek op. ’Bye’ antwoordde ik nog steeds verstomd. Mijn blik werd getrokken naar links, iets in me riep gewoon dat ik naar daar moest kijken. En zoals ik al had verwacht, stond hij daar. Mijn hart sloeg een tel over en maakte daarna een sprongetje. Hij keek even opzij en merkte me op, zijn blik verried echter niet dat hij wist wie ik was. Teleurgesteld slaakte ik een zucht, maar zodra ik merkte dat Joe om de zoveel tijd mijn blik zocht, kreeg ik terug hoop.
Om minder de aandacht op me zelf te trekken, liep ik naar de andere kant van de zaal. Onderweg zag ik Kevin staan. Ik zag hoe hij naar me keek en terug wegkeek, om vervolgens weer naar me te kijken net als Nick. 'Ashley?' vroeg hij onzeker. ’Nick zei al dat je hier was. Ik ben blij je nog eens te zien’ zei hij nadat ik knikte. 'Ja ik ook' knikte ik. Om daarna pas te beseffen hoe onnozel dat wel klonk. ’Je ziet er echt goed uit'.'Dankje' zei ik verlegen. 'Maar ik moet door, nog een paar dingen regelen. Tot straks misschien?’. ’Ja misschien’. Hij lachte eens en liep toen weg. Mij alleen achterlatend.
Om toch maar iets te doen, liep ik naar de tafel met versnaperingen. Ik keek wat naar de paartjes die dansten op de muziek tot ik een stem achter me hoorde. '’Hi’. Ditmaal maakte mijn hart een driedubbele salto. Het voelde aan alsof ik ging ontploffen van de spanning.

Reageer (5)

  • xMariss

    supaa.
    c.

    1 decennium geleden
  • AnnaBeerx3

    O.o een lift bestellen xD ik zeg gewoon ik roep de lift ofzo xD of ... weet ik veel xD
    jong bij die puntlijntjes.. kbegon zo boos te worden toen ik zo in mezelf dacht dat er nooit een einde ging komen :P
    Je quizje is geweldig!! (H) (H)
    :O Nick en Kevin je zo in de steek laten!! xD

    (H)

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Joe de sgat ^^

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    That Voice, Maby; Nick, or Frankie xD

    Neen, neen het zal wel Joe zijn zeker. Hoewel dat dan wel schattig is :P

    SnleVerder gaan he

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Hmm.. i wonder xD
    Man, dat (lol)mannetje is gewoon hilarisch xD

    Gwéldig xD
    Snél verder x3

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen