Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory}    1 Melanie

Langzaam open ik mijn ogen en ik kijk even rond. Meteen weet ik weer waar ik ben als ik een armzalige en rommelige kamer zie. Ik ben bij een vriendin blijven slapen.

Altijd ga ik naar iemand anders toe. Ik durf ze niet mee te nemen naar mijn huis. Tegen de wil van mijn ouders om ga ik met arme mensen om. niet iedereen is net zo rijk als mijn ouders en ik.
Ik kijk naar Samira die in het bed naast me ligt en ga overeind zitten.
“Sammie?” Ze opent haar ogen en knikt. “Ik wil niet verhuizen” fluister ik en ze glimlacht even geruststellend. “Je kan altijd langs komen. Forks is niet zo ver weg” fluistert ze met een glimlach die zo gemaakt is als Pamela Anderson ’s borsten.

Ik rol met mijn ogen en laat me weer in het veldbedje vallen.
volgende week gaan we verhuizen naar een dorpje genaamd Forks. Ik zou het meer een gehucht noemen. Het was een idee van mijn ouders. Ze wilden dat ik niet meer met mijn vrienden om zou gaan en bedachten dat dit een goede manier was om dat te doen.

Na een tijdje besluit ik er maar uit te gaan en sta op om me aan te kleden en uit te rekken. Ik doe mijn haar en make-up en kijk even naar Samira die zich ook aankleed.
“Laten we naar de rest gaan. Ik wil zoveel mogelijk bij jullie zijn voor ik ga verhuizen”
Ze knikt en we lopen naar buiten waar we de rest al snel zien. Ik knuffel de meiden en jongens en glimlach dan. “Nog 1 week” zucht Melanie treurig en ik knik even somber. “Hou erover op bitte. Ik wordt er helemaal gek van”

Reageer (2)

  • GetHimAPony

    Nais ^^

    1 decennium geleden
  • Goldegg

    Leuk hoor! Ook goed geschreven(H)

    Heel snel verder!!

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen