Last time...

De voetstappen van één van de bewakers komt steeds dichterbij en uiteindelijk voel ik een hand om mijn eigen arm. Ik sta hijgend stil en de bewaker ook. Ik kijk op en zie dat we weer in de gang staan waar alles is begonnen, de gang waar rechts van ons, mijn kamertje weer is. Ik kreun van frustratie en de bewaker lacht gemeen. De andere bewaker komt er ook bij en geeft mij een mep met zijn vuist in mijn gezicht met de woorden: 'omdat je me hebt moe gemaakt' Ik trek, duw, schop en sla om me weer los te krijgen, maar de bewakers geven niet mee en brengen me weer naar mijn kamer. Ik blijf schreeuwen: 'laat me los! klootzak!' De deur gaat open en ik wor naar binnen gegooid. De deur valt weer in het slot en ik val op de grond..

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Imladris

    echt geweldig!!!
    en die beelden zijn walgelijk...ingewanden enzo....:S

    1 decennium geleden
  • Kwak

    Aaah, waarom stop je nu al? Ik zit net zo lekker in het verhaaal!

    1 decennium geleden
  • Incipient

    Echt snel verder jij! Ö
    Ik hou er van, maar de volgende keer mag je weer een beetje spannender gaan hoowr ^^ Natuurlijk kan dat niet altijd, i know hoor, maar ze zijn zo leuk Ö
    x'3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen