Last time..

Ik zie dat ik aan het uiteinde van mijn bed zit, maar dat valt me nog niet eens zo op. Als ik naar mijn buik kijk, zie ik dat mijn shirt helemaal nat is van het bloed en het zweet. Op mijn buik is een soort symbool gekerfd en de wonden bloeden nog steeds een beetje. Druppeltjes bloed stromen langs mijn heupen op het bed dat helmaal rood is. Als ik beter kijk in de kamer zie ik dat bijna alles besmeurd is met bloed. Niet allemaal mijn bloed, het meeste is allang opgedroogd en vervaagt al bijna. Ik zoek een plek op het bed wat nog niet zo vies is en kruip weer in miiijn veilige houding. Knieën opgetrokken, armen eromheen en hoofd ertussen. Zachtjes begin ik te huilen en te rillen van angst....Wat is er gebeurd met Crap? Waar is Dero? Wat gaat er nu gebeuren? Zie ik de anderen ooit nog terug?....

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Imladris

    omg...hij is echt geweldig geschreven!!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Incipient

    snel verdeeer! Ö Omg, ik ben echt nieuwsgierig en hij is echt spannend! Ik voel de spanning gewoon in mijn buik en das niet tof >< Ik wordt zelfs misselijk zoals zij. Gewoon omdat ik dan een raar gevoel in me buik heb net alsof er ook zo'n gapende wond in mijn buik zit Ö Maarjaah, VERDER .. NU! =') x'3.

    1 decennium geleden
  • Kwak

    Ooh, NICE.
    CU 2morrow!

    1 decennium geleden
  • myneverland

    stil love it
    je moet nu door Ö
    volgendee NuNuNuNuuuu!^^:
    Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen