Little did she know, couldn't let me go. Already a part off her.



Chapter 6.
This is the end.

Prom night, every girls dream,
To dance with their prince on the white horse
To sparkle the youth of their lives
To live a fairytale
Of the beautiful princess


Taylor POV.
Ik strijk de plooien uit mijn kraag en kam mijn korte krulletjes naar achteren. Ik gooi een van mijn smeltende lachjes naar mijn spiegelbeeld. “Vanavond ga je scoren tijger!” moedigt mijn grote broer vanaan de deurpost. “Euh, dankje” bloos ik en kijk naar mij aan de andere kant van de spiegel. “Succes met Jamia hé” lacht mijn broer me toe terwijl hij koffie drinkt. Ik grijns en trappel de trap af. “Taaaaaylorr!!” gilt mijn mama en rent naar me toe. “Ik wil een foto” en haalt haar fototoestel tevoorschijn. Ze bekogelt me met flitsen en ik duik weg. “Maaam!” zeur ik. “Vivianne, kalm kalm, laat de jongen toch rustig!” kalmeert mijn vader men moeder. “Neem de sleutels en heb een goeie avond” mijn vader knipoogt en gooit me een bosje sleutels toe. Man! Denken ze nu echt ALLE-MAAL dat ik met Jamia naar bed ga? Serieus!

Naomi POV.

“Zit stil!” “je doet me pijn!” “kleinzerige!!!” “OOOH!!” Phebe geeft mijn kaak een tikje. Verontwaardigt sla ik terug. “Ik ben niet kleinzerig!!” gil ik en sla haar met een borsteltje. “Heee!!” lacht ze en rolt van het bed.
Ze kruipt er terug op en pakt mijn kin vast. “En nu stil!” ze streelt een borsteltje over mijn oogleden, en daarna mijn wimpers. Ongeduldig zit ik voor haar te trappelen met mijn benen. “Ok je bent klaar” ik spring recht naar mijn klein spiegeltje en –al zeg ik het zelf- ik ben adembenemend. “Oh my! Phebe!! Dankje!!” ik vlieg haar om haar nek. “Kom op, jij moet je nog omkleden!”ik gooi mijn vriendin van het bed. “Goed goed!” lacht ze. Ze springt in een zwarte broek, knoopt een rood hemd, met daarover een zwarte das en een smokingvestje. In een mul van tijd staat deze gentelvrouw voor je klaar.
“Oh, we moeten ons haasten!” zeg ik ongeduldig en doe mijn pumps aan. Ik grijp haar bij de pols en ren de trappen af. “Wow wow wow wooooow!!” denderen we de trappen af, we vliegen door de deur in de verse avond.
“Ik rij” zeg ik en ren naar de witte volvo. “Ik niet!” lacht Phebe en spring in de passagiers zetel. Ik draai de sleutel om en de krakkelmikkelige motor start op. Met hakken en stoten rijden we naar de school. “Het word zo geweldig!!” giegelen we als 2 bakvissen. Na een goeie 5 kilometers komen we aan op school.
Ik rij op de parking en we stappen nerveus uit. Andere koppels stappen de feestzaal in die al op en neer springt van ambiancé. Met een grote glimlach rennen we naar binnen en een donkere versierde kamer, die ruikt naar zweet en punch overwelmt ons. “zoek jij naar Taylor!! Ik moet naar de band!!” roept Phebe in mijn oor en zonder antwoord af te wachten, wurmt ze zich door de dansende massa heen.
Nu helemaal alleen sta ik op de dansvloer, ik kijk rond en zie in een hoekje Jamia en Taylor zitten. Jamia zit naast hem en buigt steeds naar hem toe, ze probeert hem steeds te zoenen maar hij weert zich af. Hij duwt haar steeds zachtjes weg. Goed zo, Taylor! Ik schuifel over de de gymzaal vloer heen en kijk hopeloos rond. Wat nu? Ik draai een paar keer rond mijn as, tot er op mijn schouder wordt getikt, ik draai me om en kijk in een paar felblauwe ogen. Ik deins achteruit en bestudeer het gezicht dat onkenbaar is door de donkere ruimte. “Danse??” roept hij in mijn oor. Ik knik, hij begint zwoel te dansen op het liedje van shakira. Hij danst geweldig en neemt me sensueel vast bij mijn heupen. Hij zwiept me heen en weer en ik giegel me dood. Ondertussen heb ik wel al door wie hij is, Jake een laastejaars en beste vriend van mijn broer. “Wat doe jij hier zonder date??” vraagt hij krijsend in mijn oor. Ik gooi mijn bruin blonde lokken uit mijn gezicht en kijk hem met mijn zilvergrijze ogen aan. “Ik heb een date!!” roep ik terug. “Ach zo?!!” lacht hij terwijl hij zijn armen danserig in de lucht zwiert. Ik wijs mijn duim naar Phebe die al op het podium staat met een bass rond haar nek en een plectrum geklemt tussen haar lippen. “Tut tut!” lacht hij en laat me eens ronddraaien. “Je bent met een meisje!” “Ja!” lach ik en dans van hem weg. Af en toe bots ik tegen een verliefd koppeltje, maar die laat ik rustig alleen. Op mijn zwarte lakpumps schuifel ik en af en toe vragen een paar kerels van een paar jaar ouder me te dans. Ik dans dan ook even en vecht mijn weg naar voor.
Eindelijk bereik ik het podium en Phebe die net gedaan heeft met het nummer ‘Summer of ‘69” te spelen, hijst me het podium op.
Mike, de gitarist stapt naar de microfoon en alle leerlingen die zich afvroegen waarom de muziek gestopt was kijken naar het podium. “Beste leerlingen, het schooljaar komt tot een einde.” Stilte voor luid gejoel. “En op dit feest geven we getalenteerde leerlingen een kans om te stralen. Een applaus voor Naomi!” Mike stapt aan de kant en zet zijn akkoorden klaar. Ik pak de zwarte microfoon vast. “Hey! Havin’ a great time??” vraag ik aan het stille publiek. Goeie zet want de zaal breekt in juichen los. “Dit liedje wil ik opdragen aan de jongen van wie ik het meeste hou....” Het publiek gooit ‘oeeehs’ en ‘aaaahs’ naar me toe.
Ray slaat op zijn drumvellen, mike speelt de gitaar noten en Phebe ondersteunt hem met haar bass-spel, daarna begint Frank op zijn piano te spelen.
Ik tel het ritme af en begint te zingen.
For eternity, ... I’ll be there.” Ze kijken me met grote ogen aan. “ I passed eternity” Ik sluit mijn ogen en droom weg op de muziek.

Taylor POV.
“Taylor! Laten we dansen!!!” trekt Jamia zeurend aan mijn arm. “We hebben net gedanst! Laat me nu toch!” ik trek mijn arm terug. “Weet je Taylor! Je bent een zak, ik vraag me af waarom ik je gevraagt heb!” ze gaat terug zitten en kamt met haar vingers door haar lange zwarte haren. “en ik vraag me af waarom ik ja zei” ik kijk haar gemeen aan.
De muziek stopt en ik richt me naar het podium. Daar staat de schoolband, een meisje dat ik niet goed kan herkennen vanaf hier. “Is dat je vriendin niet?” vraagt Jamia die recht staat om het zeker te weten. “Phebe ja, die zag ik al, welk ander wijf is zo gestoord om een smoking te dragen?” zeg ik nonchalant niet de moeite doen om recht te staan en checken. “Niet haar, die Naomi” zegt ze en ik spring recht. Ze heeft gelijk! Wat doet Naomi daar?!!! “Dit liedje wil ik opdragen aan de jongen van wie ik het meeste hou....” vertelt ze, vanaf hier merk ik haar glinsterende ogen die ongelooflijk knap zijn opgemaakt, en haar mooi figuurtje weergeven in een zwarte jurk die in plooien openvalt.
For eternity, .... I’ll be there” Mijn mond zakt open en luister naar de tekst. “ I passed eternity

Never tought... I was going to stand here
Never tought... I went to say these words...
... Does it take your breath away?


Helemaal...

Days I kept silence
Days I kept a mask... A waterproof mask
Days you never saw....

Maybe we’ve known eachother to ...long
Maybe you don’t see it
I’m sure of the ...


Kennen elkaar te lang?... Ik voel de muziek verstevigen en harder worden.

” Days I kept silence
Days I kept a mask... A waterproof mask
Days you never saw....
Days you don’t see....


De muziek bouwt zich op en ik merk dat Naomi zich klaar maakt voor een flink stuk.

THAT I LOVE ... YOU!” klinkt het lang en krachtig.

Finish your dance and drink....
For this... goodnight
voegt ze er nog zacht aan toe.
Het publiek barst in klappen en juichen uit en ik val verslagen neer op de stoel.

Naomi POV.

Ik glimlach bij het applaus en stap van de trapjes af. Een paar vriendinnen van mijn klas komen naar me toe en feliciteren me allemaal. Ik schenk hen een glimlach en wurm me door de mensenmassa heen. Ik stap erdoor en af en toe hoor ik ‘goed gedaan’ en ‘wat kan jij zingen’ dat vind ik natuurlijk wel leuk om te horen, maar nu moet ik taylor vinden en weten wat hij ervan vond. Ik kom aan de uitgang die leid naar een tuintje van de school. Voor ik naar buiten wil stappen zie ik Jamia woest naar binnen rennen. “He Jamia? Taylor gezien??” hou ik haar woeste stap op rem. “Taylor? Ja! Die is daar buiten! Die asshole!” en stromt ze verder naar binnen. Vaag staar ik de Indische schoonheid na en stap naar buiten.

Onder de schemering van de maan zie ik de korte afrokop van Taylor al staan. Hij leunt tegen de oranje stenen van de muur. Ik ren op mijn pumps naar hem en ga met een gelukkige lach voor hem staan. Hij kijkt me met een valse en kwade blik aan maar die verandert gelukkig al snel naar normaal. “En?” vraag ik afwachtend, heen en weer wiegend steundend op mijn hakjes. “Je kan geweldig zingen...” zegt hij stil.
Is dat al?
“Oh” klink ik enkel en ga naast hem staan.
“Naomi?”
“Ja?”
Taylor draait zich om naar mij en de maan schijnt op hem zodat hij er onweerstaanbaar uitziet.”Was dat liedje op mij bedoelt?” Ik kreeg een klap voor mijn kop. “Euh... N-neeh! Duh! Wat .. euh denk jij wel niet?” Ik lach fake, maar Taylor kan niet lachen.
“Dat liedje was voor mij hé!” zegt hij. “Neen.” Sputter ik eigenwijs tegen. “JAWEL! LIEG NIET DAT LIEDJE WAS VOOR MIJ!!!” buldert hij. “IK LIEG NIET!!” krijs ik terug.
Plots voel ik 2 handen op mijn kaken dan 2 zachte lippen op de mijne. Met open ogen staar ik naar Taylor die me kust. Van dit moment heb ik jaren liggen dromen. Ik leg mijn handen op zijn schouders ensluit mijn ogen.
Taylor haalt zijn lippen van de mijne en kijkt me aan met maanlicht dansend in zijn ogen.
‘ I love you ‘

Prom night, every girls dream,
To dance with their prince on the white horse
To sparkle the youth of their lives
To live a fairytale
Of the beautiful princess

Reageer (4)

  • Gaskank

    eindelijk Taylor.xD.
    Geweldig.:D
    <3.

    1 decennium geleden
  • barbara

    Wat een heerlijk VERHAAL (flower)

    1 decennium geleden
  • MissBiersack

    woow echt supper mooi!!!!

    xxx

    1 decennium geleden
  • Sunlight

    *gilt*
    SERIEUS!!!!
    IIIIIIIHHHH!!!
    Ik een Taylor zaten in een boom lalalalala XD
    omg, ja, ik ben hyper haha!
    maar serieus wat een prachtig einde!!!
    en dat nummer zou ik echt wel willen zingen voor Taylor, Tom of... ach, je weet wel wie haha x')
    maar goed, ik vind dit echt een prachtig verhaal en ik ga hem zodra ik klaar ben met mijn nederlands huiswerk weer lezen. Maar nog eens zo'n verhaal, want ik weet gewoon dat je het leuk vond om te schrijven. Ja, ik ben helderziend, nee, dat ben ik idd niet. Jij had het me al vertelt! Maar goed, ik ga hier weer een eindeloos en nutteloze reactie neerzetten, niet dat jij dat erg vind, want jij houd van mijn reacties, iedereen houdt van mijn reacties *kuch* nee hoor, ik ben niet arrogant, dat lijkt maar zo. en hihi, guesse wie nu online komt. Ja, je weet wie ik bedoel x')

    dus ik stoppen met lullen!
    ik verspil je tijd niet langer!

    xx
    Nana

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen