Previously
En zo raakte we weer een tijdje aan de praat totdat ik van de zuster wat slaap moest proberen te krijgen.
Ik wenste Justin welterusten en verliet het ziekenhuis opweg naar dromenland.

Toen ik wakker werd hoorde ik Justin zachtjes meezingen met de radio. Klinkt eigenlijk best goed! Rustig lig ik te genieten van de muziek.
Ik schrik op van de deur die plotseling openzwaait. Ik zie dat Justin ook schrikt en met een blos op zijn wangen stopt met zingen.
Marlies komt vrolijk binnenstappen: 'Hi Leen, hoe voelt de patient zich vandaag?'

Justin pov-
Het meisje wat net binnenstormde gaat vrolijk met Lena in gesprek. Dat is dus waarschijnlijk die Marlies waar Lena het overhad. Ze is absoluut niet onaantrekkelijk. Marlies werpt een blik naar mij, en als ik merk dat ik staar kijk ik snel de andere kant op. Ik merk dat ik begin te blozen. Shit! Moet mij weer overkomen. Als ik in de buurt van een leuk meisje kom weet ik gewoon niet hoe ik me moet gedragen. Act normal Justin, act normal.
'Marlies, dit is Justin.' hoor ik Lena zeggen. Marlies komt rustig naar me toe gelopen en rijkt me haar hand. Ik pak het aan. 'Aangenaam Justin, ik ben Marlies.' Ik stamel wat maar weet me snel te herstellen. 'Hey Marlies, leuk je te antmoeten. Ik ben Justin, maar dat zei Lena net ook al.' Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan! Marlies begint te giegelen. Zie je wel, nu vind ze me een sukkel.
Maar in plaats van me negeren vraagt ze waarom ik hier lig.
Zal ik het dan toch niet verpest hebben?
En vrolijk en een beetje zenuwachtig begin ik tegen haar te praten.

Marlies pov-
Justin in best cute. Hij verteld een heleboel, maar de helft hoor ik niet eens. Ik hou gewoon van het luisteren naar zijn stem.
Opeens bedenk ik me dat ik hier voor Lena kwam en kijk haastig haar kant op. Ze ziet het en knikt geruststellend alsof ze wilt zeggen: Ik merk heus wel dat je hem leuk vind, ga ervoor en maak je geen zorgen over mij. En dan gaat ze weer verder met lezen.
Wat is ze toch een topvriendin. En snel richt ik me weer op Justin.

De tijd vliegt voorbij en de zuster stuurt me weg. Snel geef ik een knuffel aan Lena en ook een aan Justin. En dan ga ik weer naar huis. Me proberen te concentreren op mijn examens.

Lena pov-
Jammer dat Marlies nu alweer weg moet en bijna geen tijd voor mij had. Maarjah, ik zag heus wel hoe leuk ze hem vond. Als ik dan voor een keertje wat minder aandacht krijg vind ik het niet zo erg.
Vanavond komen mijn ouders nog even =) Die komen zovaak ze kunnen. Wat jammer genoeg niet erg vaak is omdat ze hun eigen restaurant hebben en die niet zomaar kunnen achterlaten.
Ik kijk even in de richting van Justin, die is voor het eerst dat ik hem ontmoete stil, in het niets aan het staren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen