Previously
Ik kijk even in de richting van Justin, die is voor het eerst dat ik hem ontmoete stil, in het niets aan het staren.

Lena pov-
'Boe!' zeg ik keihard. Justin schrikt zich kapot en veert een meter de lucht in zowat. Ik lach me kapot en hij kijkt me vragend aan. Ik probeer hem uit te leggen 'Je zat zo in het niets te staren. En je bent niet zo stil geweest sinds je hier de kamer in kwam, behalve toen je sliep. Neej, wacht, toen was je ook niet stil.' Betrapt kijkt hij me aan.

Justin pov-
Shit! Ze heeft waarschijnlijk door dat ik aan Marlies dacht. Dat mag ze niet weten, wat nou als Marlies mij niet leuk vind. Dan lachen ze me allebei achter mijn rug om.
Er komt een koppel binnengelopen, ik ken ze niet. Ze lopen naar Lena toe en geven haar een kus. Het zijn waarschijnlijk haar ouders.
Een steekje van jalouzie gaat door me heen. Mijn moeder kan niet komen omdat ze veel moet werken. En mijn zusje is bij de oppas. En mijn vader..
Jah die heb ik al een hele tijd niet gezien. [in deze story heeft hij dus geen stiefvader, alleen een moeder en zusje]

Haar ouders komen naar me toegelopen en stellen zich voor. Ik neem beleefd hun hand aan en stel me ook voor. Haar vader stel me allerlei vragen, hij is niet bepaald verlegen. En hij stel niet van die vragen als een kruisverhoor, maar gewoon ter belangstelling.
Even later komt er ook een jongen voorzichtig binnengelopen met een bosje bloemen in zijn hand. Hij groet Lena's ouders en gaat dan bij Lena zitten. Hij geeft haar een zoen en zet de bloemen in een vaas naast haar. Weer een steek van jalouzie, ik wou dat ik Marlies zo kon zoenen. Maar ze ziet me toch niet staan.
Na een tijdje moet iedereen weg en zijn Lena en ik weer alleen.
Ik kan zien dat ze heel moe is. Dus wens ik haar Welterusten en probeer zelf ook wat te slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen