Heey mensen!
Ik heb eindelijk hoofdstuk 10 t/m 20 weer gevonden. Ik had nog meer geschreven naar mijn weet, maar dat zal dus opnieuw moeten. Ik zal snel de tijd zoeken om nieuwe hoofdstukken te vinden! ;)
~Xx


Previously
We checken in en gaan met de sleutel naar 'ons' huisje.
Nu heb ik echt het gevoel dat de vakantie is begonnen!

Lena pov ~
Eenmaal in het huisje, pakken we alles uit en installeren ons op de bank. Na de ouders die ons gebracht hebben uit te zwaaien, bedenken we wat we nu kunnen doen.
Ik loop het huisje binnen en zet TMF aan. Meteen galmd de muziek door het huisje. 'Alors on Dance' zing ik zachtjes mee.
De ene helft van de meiden hebben er al een boekje bijgepakt. En de andere helft kijk geïnteresseerd naar de clip of maken een puzzel uit zo'n boekje.
Ik kijk op mijn horloge: half6. Ik sta op en stel voor het park te verkennen en dan ergens wat te gaan eten.
Iedereen stem in en staat op. We lopen door het park, kijken rond en kletsen wat. Naast ons komt een groepje jongens lopen 'Hey meiden, ook lekker op vakantie?' Daphne, de brutaalste van ons, gaat gretig in op hun vraag 'jazeker, we zijn hier net. Weten jullie misschien een snackbarretje ofzo?'
De jongens knikken en stellen voor ons de weg te wijzen. We lopen met ze allen maar achter hun aan terwijl Daphne druk met hun in gesprek is.
Even later zitten we in een snackbar met zn allen aan een tafeltje. Was wel even proppen met 10personen, maar het is ons gelukt. We kletsen wat terwijl we op ons eten wachten.
Ik kijk even naar buiten naar de duinen. Best een mooi uitzicht. Opeens zie ik daar een bekend gezicht staan. Dat lijkt Justin wel! Maar dat kan toch niet? Ik tik Marlies aan en wijs naar buiten. 'Wat moet ik zien dan?' vraagt ze. Ik kijk ook, en zie dat hij opeens verdwenen is. 'Ik dacht dat ik Justin zag, maar dat zal ik me wel verbeeld hebben.' Marlies gezicht vertrekt en ik kijk haar verschuldigend aan. Ik had er niet zo gauw bij nagedacht dat ze nog over hem in zat. 'Geeft niet' fluisterd ze snel en dan gaat ze weer verder met haar gesprek.
Ik zet het van me af en begin zelf ook een gesprek met een van de jongens die wat voor zich uit staart.
Nadat alles op is en ik gezellig met Marc heb gekletst gaan we terug naar het huisje.
We besluiten een film te kijken. Sydney White word het uiteindelijk.
pling ik kijk op van de film en kom erachter dat het mijn mobiel was. 1 nieuw bericht..

ooe... van wie zal Lena een smsje hebben? guess! :P

Reageer (1)

  • lienerd

    Eehhmm,, en jongen?xD Haha
    verder!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen