my life sucks

4 december 2009 6 uur in de ochtend

“Kiki,, wakker worden” en er ploft iemand boven op me. “Sarah,, ga als de donder van me af” mompel ik,, maar tog rilt ze onmiddellijk van me af en komt naast me liggen. “Zo hoe was het midget-golfen??” je kunt de minachting in haar stem horen,, zij vindt namelijk dat je op dates niet aan sporten moet doen. Niet dat je midget-golf een egte sport kunt noemen. “Wel leuk hoor” Ik kan zo vroeg nog geen gesprek met haar voeren,, “Hoe ben je hier eigenlijk binnengekomen??” “Ow,, ik een sleutel gepakt” zegt ze doodleuk,, “Zo hebben jullie al gezoend”

“Jep” Ze duwt me van het bed af,, “Dat zeg je ff zo doodrustig. Daar had je wel mee kunnen beginnen” Ik ga langzaam op me knieen zitten,, “auw” zeg ik heel droog. “Stel je niet aan,, Ik heb tijdelijk geen liefdesleven dus moet ik op de jouwe teren” Owja had ik al vertelt dat Sarah veel jongens kan krijgen. “Maar niet om,, hoe laat is het eigenlijks” “Ow al kwrt over 6” ze bedekt gauw haar gezicht voor mijn kussen haar gezicht raakt.

Ik kruip weer in bed en sluit me ogen nog ff,, sasja bekijkt het maar. Ik wordt even later wakker van iemand die me schopt. “Sorry,, ik wou je niet wakker maken” zegt sasja heel onschuldig “Maar nu je tog wakker bent,, wat is er tussen jou en Robert gebeurd” conclusie ze deed het dus express.

“Nou,, ehm we hebben dus gezoend” mompel ik slaperig. Wedden dat ze er geen genoegen mee neemt. “Goh,, dat had ik nog niet door” zegt ze sarcastisch “maar was het romantisch” Ik kijk haar droog aan,, “het was op een bankje op de midget-golfbaan” Niet dat het mij wat uit maakt waar we waren. Degene met wie ik was,, is perfect.
“Kan ie het een beetje” automatisch begin ik te glimlachen,, en zo weet sasja het antwoord op haar vraag. “Heeft ie geen leuke tweelingbroer of zo” “nope,, alleen zussen” “wanneer gaan jullie weer wat doen” Ik kijk haar aan,, “hoe laat haalt hij je op” vraagt ze dan maar. “rond 6 uur,, VANAVOND” dat laatste zeg ik iets harder aangezien het nu ook 6 uur is. “Oe,, romantisch dineetje voor 2” en ze wiebelt wat raar met haar wenkbrauwen.
Sasja kijkt op de klok,, “Gaan we van het weekend nog wel stappen,, je lover mag ook mee” “ja is goed,, ik zal het doorgeven” “dan ga ik nu naar me werk,, bye bye skattie” ze geeft me een kus en vertrekt.

Ik val nog weer in slaap,, ik haal later de sleutel wel terug van sasja. Later krijg ik een smsje,, Vind je het erg als ik je eerder ophaal,, het is nogal een stukje rijden naar het restaurant,, liefs Robert. hmm,, zou ik het erg vinden om meer tijd door te brengen met de jongen die ik leuk vind,, stuur ik terug. Misschien vind je het wel eng om zolang bij mij in de auto te zitten,, anders haal ik je om half 5 op. I can't wait,, c u soon xoxo. Ik kijk op de klok,, half 10 mag ik soms niet slapen vandaag. Ach ja,, hij mag me vaker wakker maken.

“Robert,, ik wil dit niet.” “Kiki,, vertrouw me nou maar” vreemd alleen sarah noemt me zo. Hij geeft me kleine kusjes,, en zijn handen glijden weg naar mijn broek. Aan de ene kant voelt het goed,, ik vind hem erg leuk,, maar er klopt iets niet. Ik wordt wakker van het aparte gevoel dat die droom me gaf. Het was dezelfde kamer als gisteren,, denk ik. Het was er tenminste net zo donker. Zou ik het aan Robert moeten vertellen,, of zou hij me dan vreemd vinden. “ach het is ook niets”

De dag gaat snel voorbij,, waarschijnlijk omdat ik tot half 4 heb geslapen. “Het lijkt zo net of ik maar 5 minuten weg ben geweest” zegt sasja die in de deur opening staat. “Mag ik mijn sleutel terug” en ik stap uit bed. “Hmm nee,, nou hup douchen,, dan kan ik je haar doen” In tegenstelling tot haar luister ik wel. Waarschijnlijk omdat het zo dom lijkt als ik me pyama uit eten ga.

Wanneer ik een half uur later weer terug kom,, is sasja aan het bellen. “ze komt net uit de douche” zegt ze in het engels. “wie heb je aan de lijn??” “Je lover” zegt ze heel kinderachtig. “Geef hier” beveel ik haar,, en ze reikt me de telefoon aan. “Hey lieverd” hoor ik. “hii” ik kan er nog steeds niet aan wennen hoe hij me lieverd noemt. “ik kom waarschijnlijk een kwatiertje later,, het vervoer is iets later” “ehm oke,, wat voor vervoer??” “Kom je dan wel achter,, dag lieverd” En hij hangt op. Ik draai me om naar sasja,, “Oke,, wat heb je tegen hem gezegd”

Gelukkig had ze niets ergs gezegd,, of ze liegt tegen me. Ik draag een zwart coctail jurkje,, en me haar opgestoken. “Wow je ziet er vet sexci uit” zegt sasja. “als ie nog niet voor je gevallen was,, deed ie dat nu wel”
Het is iets over half 5 en ik sta te wachten. Wanneer de bel gaat spring ik dan ook meteen op. “Hey lieverd” robert staat in pak voor me deur met,, ja alweer,, een rode roos. “wow,, je ziet er mooi uit” en hij geeft me de roos. “Jij ziet er ook alles behalve slecht uit” Hij begeleidt me naar buiten waar een Chrysler 300C staat met chauffeur. “wow” is het enige wat ik kan zeggen.

“Waar gaan we nou heen” vraag ik voor de zoveelste keer. We zijn al een uur onderweg,, niet dat ik veel van de route heb meegekregen omdat Robert me de hele tijd ondervraagt,, maar mij vertellen waar we heen gaan doet ie niet. “Merk je vanzelf wel” en hij denkt nog even goed na,, “hoeveel echte vriendjes heb je gehad” Ik ben nooit zo populair geweest bij de jongens,, “1 en dat was toen ik 16 was”. “Hoe ver ben je met hem gegaan??” vraagt hij blozend. Nu kan ik heel bijdehand gaan doen en vragen wat hij daarmee bedoelt maar ik zal aardig voor hem zijn,, “niet verder dan zoenen,, hij wou maagd blijven tot zijn huwelijks nacht” Robert knikt begrijpend,, “Wil jij dat ook??” “Wanneer ik er klaar voor ben,, ben ik er klaar voor”
Na nog zo'n klein kwatiertje komen we aan. “Gaan we hier serieus naar binnen?” we staan voor een vet chiq restaurant en Robert knikt trots. “Hier ben ik tog niet op gekleed” zeg ik lichtjes in paniek. “Je ziet er prachtig uit,, en het ziet er erger uit dan dat het is” Hij slaat zijn arm om me heen,, en begeleidt me naar binnen. En hij hadt gelijk,, het valt best mee.
“Wow,, het is mooi hier” En daar is die trotse knik weer. “Laat nou geen ego groeien” zeg ik grapend. “Kan ik u helpen” Een deftige man geeft ons een minderwaardige blik. “Ja,, wij hebben gereserveert onder de naam pattinson” de man bekijkt ons nog eens,, “volgt u mij maar” “na u mejuffrouw” en Robert maakt een lichte buiging. Ik knik en ga hem voor,, hij spoort egt niet.

We zitten een beetje afgelegen van de rest van het restaurant,, maar dat is niet erg. “en u heer pattinson,, hoeveel vriendinnen heeft u gehad??” ja we zijn erg beleeft bezig. “3,, mejuffrouw Santos” Ik vraag me af of je in zo'n chiq restaurant kan gaan vragen of iemand maagd is. “Wat geen vedere vragen erover” hij doet alsof hij beledigt is. “Kan dat wel op zo'n plek” hij kijkt me apart aan. “Jij voelt je egt niet op je gemak hier”
Ik ben stil,, ik ben wel vaker in dit soort restaurants geweest met mijn ouders. En als zij eens zouden weten dat we over seks op zo'n plek zouden praten,, zouden ze me een pak slaag van hier tot aan tokio. Maar met hem ,, is het anders,, ik kan me er vast wel over heen zetten.
“Dat komt vanzelf wel weer” nu kijkt hij nog verbaasder,, “weer???” “lang verhaal” Gelukkig laat hij het veder gaan,, en hebben we nog veel lol. Zo voeren we elkaar het toetje,, waarvan we niet ckr wisten hoe we het moesten eten.

Op de terugweg in de auto zit ik bij Robert op schoot,, wat we allebij niet egt erg vinden. “Gaan we nog wat drinken” vraag ik hem,, “Als jij dat wilt” en hij geeft me een klein kusje in me nek. Zijn hand gaat telkens wat veder omhoog en ligt nu dus net onder de rand van mijn jurkje. Ik kijk hem aan,, en we zoenen. Die jongen is zoooo sexci. Jammer genoeg zijn we bij het cafe,, en dat betekend dat ik van zijn schoot moet.

Dit keer zitten we aan de bar,, en daar kom ik erachter dat Robert de man {James} kent. Er is iets aparts aan die man,, en aan hun contact. Hij vraagt de hele tijd dingen over onze dates,, of we elke dag uit zijn geweest. Wanneer hij vraagt of we al met elkr naar bed zijn gegaan,, gaat hij me te ver en dus sta ik op en loop weg. “Goed gedaan hoor,, James” hoor ik Robert nog sarcastisch zeggen en hij loopt me achterna.

“Sorry daarvoor,, normaal is hij vriendelijker” Ik kijk hem verbaasd aan,, “waarom nu dan niet” Hij haalt zijn schouders op. Ligt het aan mij of wordt dit nogal vreemd. Robert pakt zenuwachtig mijn hand en ik geef hem een bemoedigent kneepje. Het is vast niet zijn schuld,, maar tog kan ik het niet laten gaan.

Hij moet het blijkbaar gemerkt hebben want hij doet nog zenuwachtiger wanneer we op mijn veranda staan. “Ga je morgen mee” “Wat doen??” “Ik heb geen idee,, weet jij niet iets” Ik denk ff na,, “we kunnen hier een dvdtje kijken” Hij knikt,, en drukt zijn lippen op de mijne. Maar zo snel dat ze er waren,, zijn ze ook weer weg. “Tot morgen” en hij loopt weg.

Tog zit het me met die James niet prettig,, dat gaan we dus nog uitzoeken

Reageer (4)

  • VampiresS

    plz plz plz plz!!!
    ga heéééééél snel verder!
    xx
    Samantha

    1 decennium geleden
  • GoldenEyes

    Schatteke, ga je snel door of moet ik smeken??

    X x X(flower)(K)

    1 decennium geleden
  • Mrloes

    snel verder!!!:D:D:D:D:D:D

    XxX(K) <3

    1 decennium geleden
  • ScaryMoon

    ga snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen