Foto bij - 42 -

- Laura -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • yufreak

    snel verder gaan .

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    en nu krijgen laura en frederik iets in het dodenrijk ^^
    leuk!
    snel verder gaan he
    xx

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ik haat Laura, nu zo hard hé..
    Eerste effe stoppen met mijn serie te lezen en dan nog eens bij beledigen en klagen over haar stomme vingertjes terwijl ik amer kan lopen door mijn bijna impotent'ie °-°
    Maar Fie is goed, en lief.. (A)
    En moet Snél Verder gaan héa:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    SnelVerder!!
    Laura met haar rode vingertjes verpligt je
    Btw wil je in de volgende een foto van Frederik zetten?? Laura is nu wel nieuwsgierig hoor, of stuur die door via pb. En ik ga wel altijd daar blijven hoor, niemand vergeet mij xD, in de quiz he. En ik weet Fred zijn naam niet meer!!! Of nu ja ik denk toch dat je Fred bedoelt, ik heb gelijk he, ja ik weet het ik ben nu eenmaal slim, sorry dat moest er even uit xD
    Maar goed wel geweldig van Carlo om eerlijk te zijn, zijn hersennen even groot als en erwpt (of hoe je het ook schrijft) ik ken nog zo'n mensen, of nee bij die zijn die nog kleiner, die zijn al gewoon weg gesmolten en uit haar oor gelopen :X nu heb ik verklapt over wie ik het heb, inderdaad Lies, maar ssssssshhhhht Lies mag niet weten dat ik dat gezegd heb, ook al kan ze het eigenlijk gewoon lezen, maar kom.
    Fie moet snelverder gaan maar ook met de anderen quizen he, want Laura wilt veel Fie verhaaltjes lezen. Btw mijn personage is cool!!!!

    De levende-dode

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen