Ik ben weer terug hoor lieftallige lezers.
Ik weet dat er veel ruzie is gekomen door dat commentaar op voetbal en ik heb er echt totaal géén spijt van. Het is gewoon mijn mening. Nu ik het er toch over heb. Neem bijvoorbeeld even David Villa. Hij speelt samen met Torres bij het spaanse team. Waarom eigenlijk? Zo word het team nóg slechter, nouja niet dat dat echt kan, want het is natuurlijk al een prutteam. En neem nou Klaas-Jan Huntelaar, ik snap dus echt niet waarom hij bij het Nederlands elftal speelt. Het was standaard dat Nederland elke keer verloor maar als hij erbij speelt juist nog meer. Waarom schoppen ze hem niet uit het team? Dan hebben ze nog meer kans om te winnen ook. En dan wil ik het ook nog even hebben over Sergio Ramos. Waarom heeft die gozer in godsnaam lang haar? Wilt hij eruit springen ofzo? Daar hoeft hij geen moeite voor te doen, hij springt er namelijk al uit om zijn slechte voetbalkunsten. En ik blijf erbij voetbal is een irritante en makkelijke kutsport.
kusjes, Avery Castillo.


'Dat is best wel gemeen, Avery. Daardoor zullen er denk ik nog meer mensen boos worden.' Ik haal mijn schouders op. 'Laat ze maar boos worden, dit is mijn mening.' Ik meld me aan op msn en zie meteen dat er tegen me gepraat word. Ik klik ze allemaal weg. Ella begint te lachen. 'Ze zijn echt boos, Avery.' 'Nou en, laat ze lekker. Ze zeggen allemaal dat die voetballers het zouden hebben gelezen, maar dat gebeurt toch niet. Die zijn te druk met hun uiterlijk enzo.' Opeens begint er weer iemand tegen me te praten. Ik heb via via gehoord dat Torres je blogs heeft gelezen en dat hij heel boos is. 'Wow nu word ik bang?' zeg ik lachend tegen Ella. Moet ik nu bang worden ofzo? Wat gaat hij me aan doen, me vermoorden?

Reageer (20)

  • potterstyles

    oeew, ik ga jouw slaan ;o

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    Dit is echt gemeen, David Villa is goed, en lekker, datzelfde geldt voor Sergio en Fernando, over Ronaldo, Affelay enzo heb je wel gelijk.
    Ik ben het eens met kataaa

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    omg wat maakt het uit als iemand lang haar heb? xDXD maar het is wel leuk!!^^

    1 decennium geleden
  • Bennedict

    Lang haar bij een jongen is gay..

    Hoe kennen al die mensen haar msn??
    Of wacht.. Hoe kennen al die mensen voetballers??


    <3.

    1 decennium geleden
  • kataaa

    Dat is gemeen, wat zou jij denken als er zo over je geschreven word.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen