Hellz yeah! Een nieuwe "The last vamp!"
zou wel tijd worden ook hea? -.-

Party! Let's Party!

RANDOM PLAATJUUUUHHHH
‘wat was dat voor geschreeuw?’ vroeg Bacara toen Krad de werkplaats weer inkwam, Krad had Sivica ingestopt en was weggegaan toen ze rustig lag.
‘Sivica was wakker geworden’ mompelde Krad en hij liep door naar de tafel.
Hij haalde zijn Katana uit de schede, stak hem in de stoel en ging vervolgens op de tafel liggen.
Bacara zuchtte, ‘wat zei ik nou over die stoel? Hou op je Katana erin te steken! We hebben nu wel die derde stoel nodig dus we kunnen hem beter zo goed mogelijk houden.’
Krad wuifde zijn woorden weg en staarde naar de platen op het dak die het daglicht tegenhielden.
Dus ze was verliefd geweest op een mens, een dagloper…


De komende dagen kwam Sivica de kamer niet uit en ging Krad er niet in, Bacara bracht Sivica telkens bloed terwijl hij probeerde te ontdekken waarom ze elkaar meden.
Krad ging elke avond op strooptocht en zei geen woord over Sivica het leek wel alsof ze niet bestond voor hem, dacht Bacara.
Het tegengestelde was echter waar, Krad had vanaf die ene avond geen minuut meer geleefd zonder aan Sivica te denken, zelfs in zijn slaap kreeg hij haar niet uit zijn hoofd, het maakte hem gek!
De enige manier waarop hij een beetje rust kreeg was door zichzelf te verdrinken in zijn werk en zo weinig mogelijk in het huis te zijn.
Maar op dit moment had Krad geen werk en honger had hij ook al niet dus was hij gaan liggen op de tafel, maar de slaap wou hem niet meenemen, hij staarde en staarde maar, aldoor denkend aan die woorden, “ hij was mens, geen vampier
Waarom zou ze verliefd worden op een mens! Een liefde tussen vampiers en mensen kon niet bestaan in zijn ogen. Hij draaide zich nog eens om en sloot zijn ogen stijf dicht. Toen dacht hij plots aan iets wat hij had gehoord een paar avonden daarvoor.
Er zou een Vamp-only feest komen. ‘perfect!’ zei Krad en hij kwam overeind. Hij zou daar met Bacara heen kunnen gaan en dan nonchalant vragen of Sivica ook meewou omdat ze hier anders maar in haar eentje zat!
De deur naar de werkplaats ging een stukje open, het was Sivica.. Krad ging meteen weer liggen en deed alsof hij sliep, blijkbaar was ze vanavond wel weggegaan!
Sivica sloop langzaam richting de kamer van Krad om er vervolgens weer in te verdwijnen, waar was ze heengeweest?
Toen kwam ook Bacara de werkplaats in, Krad kwam overeind. ‘jou had ik nodig!’
‘wat dan?’ vroeg Bacara en hij stond stil in de deuropening. ‘vanavond is er een Vamp-only feest, en wij gaan daar samen heen!’
Bacara tilde één van zijn wenkbrauwen sceptisch de lucht in en deed zijn armen over elkaar, ‘Wie zegt dat? Misschien moet ik wel iets doen.’ zei hij emotieloos.
‘jij hebt helemaal niks te doen want je hebt net alle juwelen ingeruild voor geld en ik heb geen nieuwe gehaald!’ zei Krad, hij glimlachte duivels terwijl hij zag hoe zijn plan perfect zou gaan verlopen.
Bacara rolde met zijn ogen en liep weg om andere kleding aan te trekken, plots stond hij stil en draaide zijn hoofd om met een glimlach nog kwaadaardiger dan die van Krad.
Krad keek verbaasd naar hem en zijn glimlach verdween op slag terwijl Bacara zei: ‘haal jij Sivica dan vast?’

Reageer (5)

  • xXRisaXx

    snel verder please!!!

    1 decennium geleden
  • devil666

    pliiiieezz verder gaan *smeek,smeek* :(

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verderrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Ayane

    snel verder!!!!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    WOEIO!!!! YEAH!!!<333
    Geweldig :D:D:D Das een tijd geleden O_O Boeija! =D Nog steeds superB <3 Love it!
    Nexties!<3
    XxMel!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen