Ik ga opzoek naar een computer ergens in de lobby van het hotel. Aha, ergens in de hoek staat er eentje. Gratis voor de mensen die in het hotel verblijven, dus ook voor mij. In log me snel in op mijn blog site en begin met typen.

Hoi trouwe lerzertjes.
Er is veel gebeurt deze dagen.
Jullie raden nooit waar ik nu ben.
Ik ben in Zuid-Afrika, bij dat stomme WK ja.
De coaches van het Spaanse&Portugese team hadden mijn blogs gelezen over hoe ik hun spelers 'beledigde' en ze dachten dat het leuk voor me was om te zien hoe moeilijk het is. Dus nu zit ik in een hotel samen met het Spaanse team. Ik weet dat velen van jullie nu jaloers zijn en het enige dat ik wil zeggen is: Lekker voor jullie.
En ga nu niet haatblogs over hun spelers schrijven, ze nemen jullie toch niet mee.
Ik haat die spelers en hun mij, het enige dat ik hier ga doen is zonnen&shoppen. Zonnen lukt natuurlijk wel, het is hier bloedheet! Alleen ik weet niet waar ik hier kan shoppen hoor. Weten jullie nog leuke winkeltjes in Zuid-Afrika? Of plekken die ik echt móét bezoeken? Ik hoop voor die voetballers dat ze niet in m'n buurt komen, anders scheld ik ze allemaal uit in het Nederlands. Dat verstaan ze toch niet.
Ik spreek jullie later.
kusjes, Avery Castillo.


'What are you writing about us this time?' Ik druk snel op verzenden en klik snel de site weg. In de weerspiegeling van de computer zie ik dat het Fernando Torres is. Ik zie dat hij wat wil gaan doen dus draai me snel om. 'Can't take a little critisme?' Hij kijkt me een arrogante blik aan. Homo. 'Not from a little girl like you. You don't even know what you're writing about.' Oke, nu word het echt persoonlijk. Ik sta boos op en zet een stap naar voren. 'You aren't so old and wise yourself too.' Ook hij zet een stap dichterbij en het ziet eruit alsof hij me een klap wil gaan verkopen. Ik leg mijn vinger tegen mijn wang aan en draai me naar hem toe. Als hij het lef heeft doet hij het. 'Hit me'roep ik hard door het hotel. 'Fernando!' Achter Torres komt een andere voetballer staan. Als ik het goed heb is hij David Villa. Hij trekt Torres aan zijn shirt met zich mee. Twee meter verderop blijven de twee staan en beginnen ze in het Spaans te praten. Zo af en toe wijzen ze naar mij toe dus ik weet dat het over mij gaat. Ik grinnik en loop door. Even kijken wat er allemaal in mijn kamer is. Ik vraag een sleutel bij de balie en loop door naar mijn kamer. 'Avery' staat er groot op de deur aan het einde van de hal van de eerste verdieping. Die kamer is dus voor mij. Ik gooi de deur open en kijk rond. 'Wow'roep ik verbaasd bij het zien van hoe groot het is. Dit noem ik geen kamer, maar een huis. Ik heb een eigen suite. Ik gooi de deur dicht en ren naar het bed waar ik mezelf op laat vallen. Wat een zacht bed. Het is hier echt geweldig.

Even een aantal vraagjes.
Hoeveel woorden willen jullie ongeveer per deel?
Wat vinden jullie van het verhaal?
Nog opmerkingen?

Kudos zijn altijd welkom.

Reageer (38)

  • potterstyles

    HOMO? Torres is geen homo xD

    1 decennium geleden
  • Amain

    euhm. het is nu gewoon focking winter in zuid-afrika! xd

    1 decennium geleden
  • thomasdaley

    Superverhaal, i swear.

    Fernandoman.

    1 decennium geleden
  • Grace

    Jaja, hier komt mijn allereerste reactie.
    1: ik vind het verhaal geweldig
    2: Villa is een schatje
    3: Torres is grappig
    4: ik vind het verhaal echt super :'D
    Jaja, en nu ga ik verder lezen! ^^

    1 decennium geleden
  • Candela

    'hoeveel woorden willen jullie"?'

    jah,we telle die wrs...

    -ze zijn zo goed hoor =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen