JNMY





ik vind jullie reacties vet lieff (flower)

deze keer ook reacties???

6 december 2009

wow,, van alle dates was gisteren nog het beste. Ik moet toegeven ik had mijn twijfels erover,, maar het was egt,, in 1 woord,, wow. Niet alleen heb ik Robert heel sexci aan het werk gezien,, en dat midden in de winter. Maar toen ik hem vroeg of we een stel waren,, had ie gezegd dat hij niets liever wou. Tenminste als ik dat ook wou,, en kom op zeg ik zou wel gek zijn als ik dat niet wou,, tog?? Dus nu loop ik half te freaken door men huis,, terwijl het half 4 's nachts is.
In ieder geval probeer ik dus vanaf 6 uur mijn ouders te bellen voor hun trouw jubileum,, wat pas over 2 weken is maar als ze het in zuid-afrika willen vieren en ik er verplicht bij moet zijn,, moet ik dingen regelen. En misschien mag mijn nieuwe vriendje ook wel mee,, als hij tenminste wilt. Anders ontvoer ik hem gewoon :Y).
“Matt” klinkt de zware stem van mijn vader door de telefoon. “Pap” zeg ik opgelucht dat ik eindelijk iemand te pakken heb. “Ik heb 4 kinderen,, welke van de 4 ben je” hij klinkt nors. “Dominique” zeg ik droog. “Ow,, hey lieverd” nou van mij hoeft het al niet meer. “Waarvoor belde je” Ja goeie vraag,, “Ehm waar vieren jullie je trouwdag??” Ik vind het eigenlijk best dom dat ik ze hiervoor moet bellen maar ja,, zelf doen ze het al helemaal niet. “Hier,, maar je hoeft niet te komen hoor liefje. Ow nu ik je tog spreek,, wij zijn voor oud en nieuw niet thuis” “ow” is het enige wat ik zeg. “Was dat alles,, lieverd??” “Ehm ja” zeg ik een beetje van slag. “Nou doeg dan” en hij hangt op. Ik ga op de bank zitten,, “niet huilen ze zijn het niet waard” mompel ik tegen mezelf. Ik trek me benen op de bank en sla men armen erom heen,, ik verberg mijn hoofd tussen mijn knieen en probeer de tranen tegen te houden.

Om half 1 zit ik nog met mijn armen om mijn knieen. De tranen waren te sterk en hebben dus vlekken op mijn broek achter gelaten. Mijn hoofd klopt,, en mijn ogen voelen dik aan en zullen wel knal rood zijn. Ik hoor iemand aanbellen maar ik kan mezelf niet dwingen op te staan en open te doen. Er wordt nog 3x aangebeld,, en dan gaat degene voor de deur over tot kloppen. “Lieverd” ik hoor Robert zijn stem,, maar ik blijf zitten. Dan opent iemand de deur met een sleutel en stormt het huis in. “Dominique waar ben je” wordt er geschreeuwd,, “Ow hier. Gaat het??” vraagt Robert als hij me ziet zitten. Ik schud mijn hoofd die ik nog steeds tussen mijn knieen hou. Hij gaat naast me zitten en slaat een arm om me heen. “Wat is er gebeurd” Ik kijk hem aan,, “Wil je me eerst gewoon vasthouden” Ik klink als een klein kind,, en zo zit ik ook op zijn schoot.
Ik zal het ff uitleggen,, mijn ouders verdienen veel geld door het bedrijf dat mijn vader runt. Mijn moeder werkte daar als advocaat,, dus zagen we geen van mijn ouders vaak. 3 jaar geleden besloot mijn moeder opeens dat ze mensen in ontwikkelingslanden wou gaan helpen,, en mijn vader ging mee. Nou mooi dat we die haast niet meer terug zagen. Zo werden wij dus opgevoed door een oppasser tot we oud genoeg waren om alleen te blijven. Alleen de eenzaamheid breekt me.
“Wat is er gebeurd” fluisterd mijn beschermer in mijn oor. “Mijn ouders” mompel ik terug. “aah,, de pijnlijke onderwerp” er klinkt een rare snuif uit hem,, “wil je erover praten” “nee,, vasthouden is goed genoeg” “Daar heb ik nu totaal geen problemen mee” en hij houdt me nog wat steviger vast.

Een uur later heb ik een joggingsbroek en een hempje aangetrokken. Dat zit wat gemakkelijker,, door het hempje lijkt het ook nog sexci. “welke film wil je zien” roep ik vanuit de keuken terwijl ik cola inschenk. “wat heb je” “Van alles,, boven 2de kamer aan je linkerkant staan de dvd's”
we mogen dan wel in een klein dorpje wonen,, maar het huis is niet bepaald klein. Het enige probleem is dat mijn ouders mij niet met geld vertrouwen,, hebben ze bij ons allen nog nooit gedaan,, en de spullen dus gekocht worden door Lalita. Daardoor baal ik nog meer dat Robert de meeste dingen betaald.
“Gevonden” Ik schrik op,, en de cola stroomt over. “Slecht geweten” wordt er plagerig in me oor gefluisterd. “ha ha” zeg ik sarcastisch. Toch rijkt hij me een doekje aan,, en ruim ik de cola op. “Nou welke film is het geworden” “Freddy vs Jason” Ik kijk hem aan. “Jij kan egt elke film uit die kamer kiezen,, en dan kies je die. Er staan vele engere films” zeg ik vol ongeloof. “Ja,, maar wie zegt dat de film eng moet zijn,, om je vast te houden” en hij wiebelt met zijn wenkbrouwen.

Deze film heb ik al zo vaak gezien dat ik hem haast kan dromen. Ik vind het niet erg om tegen hem aan te liggen terwijl zijn hand onder aan me rug ligt. Robert vind hem blijkbaar ook niet zo interressant,, want hij streelt me de hele tijd over me rug en fluisterd lieve woordjes. “Mijn ouders vieren hun trouwdag in zuid-afrika en ik mag niet eens komen” zeg ik opeens uit het niets. “Ow,, en anders mag je wel komen??” hij weet duidelijk niet wat hij moet zeggen. Toch knik ik,, “ze zijn zo wie zo weg tot na nieuwjaar” “Ik ga oud en nieuw bij mijn ouders vieren” nu kijk ik nog droeviger,, ik had juist gehoopt dat hij bij mij kwam. “Maar lieverd,, je mag natuurlijk wel mee,, wat ik natuurlijk heel erg vind” dat laatste zegt hij sarcastisch. Ik kijk hem aan,, “Ik zou niets liever willen”. “Waarom zijn je ouders daar??” hij is nog steeds voorzichtig. “Ze willen helpen dingen op te bouwen,, en dat is oke alleen ze laten ons het hele jaar alleen. En nu ben ik zo vaak alleen.” ik merk dat Robert mij steviger vasthoudt. “als je je egt alleen voelt,, bel mij dan. Ik blijf wel bij je” fluistert hij zachtjes in me oor.

Ik sta weer in de hotelkamer,, maar dit keer is het anders. Er zijn veel mensen en de meeste ken ik niet. “Lieverd alles goed??” hij staat tog weer achter me,, ik draai me om en knik. “Men vrienden zijn er,, ze willen je ontmoeten” hij pakt me hand en trekt me mee. “Mensen dit is Dominique,, Dominique dit zijn mijn vrienden” 1 voor 1 staan ze op en geven me een hand. “Dus dit is je nieuwe vriendin” ze beginnen te lachen,, op een hele aparte manier.
Ik schrik wakker,, Robert ligt nog lieff te slapen en heeft me stevig vast. Wat een rare dromen,, en ze lijken zo egt. Ik kijk door het raam en zie dat het al donker is,, hoe laat zal het dan wel niet zijn. Heel voorzichtig haal ik mijn mobiel uit me zak,, 1 nieuw bericht staat er. Weet je,, je bent lieff als je slaapt,, hmm de kans is groot dat hij wakker wordt als ik terug sms. 7 uur,, oja het is vroeg donker. “Hey lieverd” fluisterd Robert met zen ogen nog dicht.

“Blijf je eten” Robert heeft me net losgelaten zodat ik kan gaan zitten,, maar hij ziet er niet egt uit dat hij op wilt staan. “Wat staat er op het menu” Ik haal me schouders op,, “Pizza,, denk ik” “Klinkt goed” en hij sluit zen ogen nog ff. Ik sta op en loop naar de keuken waar ik zelf wel pizza's in de oven gooi. Ik ga op de stoel voor de bank zitten,, en maak een foto van mijn slapende engel.
Ik sta op,, en dek de tafel. Ik had hier tog ergens kaarzen,, denk ik bij mezelf. Ja je hoeft niet uit eten te gaan om een romantisch diner te hebben. Dit is trouwens ook zo'n beetje het enige wat ik kan maken en dat is omdat het alleen maar warm gemaakt hoeft te worden. Meestal propt Lalita mijn koelkast vol.
Ik loop weer naar de stoel en kijk nog eens naar Robert. Hmm haast jammer om hem wakker wakker te maken voor het eten. Toch ga ik lieff naast hem liggen,, en ik geef hem eerst kleine kusjes op zijn wang,, dan op zijn kaak en zo naar zijn mond.
“Zo wil ik wel vaker worden wakker gemaakt” er verschijnt een grote lach op zijn gezicht. “Dan moet ik je vaker slapend zien. We kunnen eten trouwens” Ik loop naar de keuken waar ik de pizza's op tafel zet,, en we dan allebei plaats nemen. Robert snijdt een stukje af en voert het aan mij. “Nu wou ik dat we spagettie aten” zeg ik. “Ik heb geen spagettie nodig om jou te zoenen” zegt hij zelfverzekerd. Ik kijk hem aan en gooi een stukje pizza naar zijn hoofd,, “das voor je ego”. “ow die krijg je terug” en gooit een groot stuk naar mijn hoofd.
Na een kwatier ligt de pizza egt overal,, en zitten wij doodop naast elkaar. “Je hebt nog een beetje saus op je wang” Robert komt iets dichterbij en haalt het er kussend af.
“zo kan ik je niet over straat laten gaan” ik bekijk Robert nog eens goed,, we zitten er allebei helemaal onder maar ik ben in men eigen huis. “En wat is je plan dan” “ nou,, je kunt,, zeg maar,, hier blijven” zeg ik heel voorzichtig. “Weet je het zeker” volgens mij is hij net zo zenuwachtig als mij,, die droom kan niet egt zijn,, kijk nou hoe lieff die is. Ik knik,, “Zullen we eerst opruimen” hij kijkt me verleidelijk aan,, “Ik begin hier wel” en hij drukt zijn lippen op de mijne.
Uiteindelijk is de keuken opgeruimd,, en kunnen we allebij gaan douchen,, apart.

Robert trekt een joggingsbroek van me broer aan,, en blijft met zijn bovenlichaam ontbloot. Ik trek een schone slaapbroek aan met een hempje,, de kachel staat hier goed aan dus we zullen het niet koud krijgen. Het is ondertussen ook al half 10,, en ik zit op me kamer. “Wou je nog een film kijken??” Robert komt voorzichtig binnen. “Ja is goed,, maar dan wel hier” hij laat zich op bed vallen,, en ik kruip naast hem.

Van de film zien we praktisch niks,, we zoenen en plagen elkaar de hele tijd. Uiteindelijk zetten we de tv tog maar uit,, en wil Robert op staan. “Waar ga je heen??” Hij draait zich om,, “Naar de bank” “Je kunt tog gewoon hier liggen” Hij kijkt of ik het zeker weet,, en kruipt dan weer in bed. “Slaap lekker lieverd” “Slaap lekker engel”

Zo val ik in de armen van Robert Pattinson in slaap.




O ja het einde is al geschreven
op papier dan tenminste xD
xoxoxoxo Ashley

Reageer (14)

  • Wasilewski

    veeerder<3<3

    1 decennium geleden
  • VampiresS

    SNEl VEDER!
    hij is echt super!
    snel verder please!!!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Smosh

    doordoorod00r !!^^ :D:D

    1 decennium geleden
  • Sammii

    AAAAAAAAAHHHHH
    Hij moet heel snel komen:D

    1 decennium geleden
  • Mrloes

    snel verder!!!:D:D:D:D:D:D:D

    XxX(K) <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen