‘Kom we gaan naar Lara’, zeg ik tegen Seth. Seth Cristiano, dat was zijn naam. Ik wilde hem iets van zijn vader meegeven, misschien ook wel omdat dit een manier was dat hij het door kon hebben. Seth is nu drie jaar en hij ziet zijn vader onbewust best vaak. Hij komt op mij afgelopen en ik pak hem op.
‘Lang niet gezien zeg!’ zegt Lara terwijl ik aan tafel ga zitten. ‘Ik vond het ook weer eens tijd worden’, zeg ik. ‘En wat heb jij allemaal uitgespookt?’ We beginnen te lachen, altijd als ik deze vraag stel, komt er namelijk een heel lang antwoord. ‘Nou, Dion en ik wonen nu dus samen. We blijven hier wonen en morgen is er een Housewarming en jij komt ook.’ ‘Ik kom ook?’ vraag ik verbaasd. ‘Ja, jij komt ook en meer eigenlijk niet.’ ‘Zal ik je morgen komen helpen dan?’ vraag ik. ‘Je komt dus, maar graag.’ We praten nog lang door totdat Seth begint te huilen. ‘Wat is er?’ vraagt Lara aan mij. ‘Hij heeft vast honger, mag ik iets pakken voor hem?’ Ze maakt een bevestigend geluidje en ik sta op en pak een chocolade koekje. Ik geef hem aan Seth en hij is gelijk stil. ‘Als het maar lekker is’, zeg ik lachend.
Ik wil net in mijn bed stappen als ik mijn mobiel hoor. Ik loop naar beneden en pak mijn mobiel.

Ben je er morgen ook? Bij de Housewarming bedoel ik. Xx


Ik sms hem terug en ga dan slapen. Hij wilt vast Seth weer zien, zal ik het hem toch maar vertellen? Volgens mij heeft hij echt een vermoeden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen