's Ochtends sta ik op, loop naar de badkamer waar ik me was en schoon ondergoed aan doe. Wanneer ik mijn slaapkamer inloop komt Sebastian binnen met een ander jurk en helpt me weer met deze aan te trekken. Het was ongeveer hetzelfde jurk als Mei-rin. Samen lopen we naar beneden toe waar ik Bard, Mei-rin en Finni groet die hun ontbijt aan het eten waren. Snel maak ik ook een ontbijt en begin al een beetje te merken dat mijn maag overstuurt raakt dat ik ineens zoveel eten in neem. Met een zachte zucht ga ik zitten en eet. Misschien moest ik het dan maar wat rustiger aan doen met eten?

's Middags zit ik tegen over Ciel en spelen we een bordspel. Met hulp weet ik het te begrijpen en later op de dag leert hij me schaken. Veel snapte ik er niet van, en verloor dus steeds.
'Ik snap het echt niet.' Grom ik en grijp een pionnetje stevig vast en kijk er kwaad naar.'Yavi..' Ik kijk op en zie dat Ciel naar de deur kijkt. Ik volg zijn blik en zie Sebastian staan.'Ja?' 'Help Finni in de tuin.' Ik knik en sta op. Snel buig ik naar Ciel en loop de kamer uit, door het huis heen naar de grote achtertuin.

'Finni?' Zeg ik als ik achter hem sta en hij draait zich om. 'Hey!' Zegt hij vrolijk en springt op. 'Ik moest je komen helpen van Sebastian.' 'Oke.Dan, ehm, mag je me helpen met het snoeien van de heggen.' Oh, shit, dit zou zo fout gaan.Hoe moest ik met een snoei apparaat te werk gaan?

Reageer (1)

  • Mayfly

    Leuk :33
    & snel weer verder !

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen