jaja next deel alweer,
hope you like it.

Louzz

Kim pointofview
ik voelde al gauw niet meer waar alles zat, zo was ik verzonken in mijn dans. eenmaal weer met beide benen op de grond slaakte ik een zucht. "Zo die chick heeft pit!" hoorde ik een van de jongens zeggen. "das zeker mijn chick met pit ja!" hoor ik Nena zeggen en ik glimlach. "Dames, jullie hebben je bewezen, zouden jullie mee willen dansen met onze groep?" de jongen glimlacht en wij kijken elkaar aan. "op wat voor dagen trainen jullie dan?" "iedere dag om 4 uur!" ik knik en kijk naar Nena. "vinden je ouders dat goed denk je?" Nena glimlacht. " en anders zeggen we gewoon dat we extra les hebben ofzo, zo goedgelovig zijn ze wel!"

"maar dan gaan we nu naar huis, en zien we jullie morgen." wanneer we naar onze fietsen lopen kijk ik nog even achterom, naar een jongen. "Wie is dat?" vraag ik aan Nena. "don't know, why?" "omdat ik het gevoel heb dat ik hem ergens van ken, maar ik weet niet zeker waarvan."

-thuis-
"En waarom zijn jullie zo laat? jullie hadden toch maar les tot 4 uur!" "mam we hadden bijles, en dat is voortaan iedere dag het 8ste uur." Rosa -moeder- slaakt een zucht en loopt dan naar de keuken. "Om 6 uur gaan we eten!" roept ze ons nog achterna terwijl we al naar boven rennen. "ik moet er niet aan denken om echt elke dag tot 5 uur op school te moeten zitten." zeg ik zuchtend. Nena knikt instemmend.

- de volgende ochtend -

Woow wat een bende is het hier in huis zeg, ja dat krijg je ervan als 2 meiden bij elkaar op één kamer slapen en samen nogal veel kleding hebben. "NEEN, weet jij waar mijn grijze trainingsbroek is?" "die ligt hier.. en mijn zwarte allstars?" "die liggen beneden." zo gaat dat 's ochtends bij ons altijd zo, allebei zijn we altijd alles kwijt. toen ik nog bij mijn ouders woonde was het ook altijd zoeken geblazen omdat er vaak zat spullen nog van mij bij Nena lagen.

Reageer (2)

  • FollowDreams

    snel verder


    x

    1 decennium geleden
  • sc4rs

    snel verder ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen