Ik voelde zijn lippen op de mijne. Gewoon een klein onschuldig kusje. Ik zie weer die perfecte glimlach.’Sorry dat moest ik even doen.’ Zei die terwijl zijn wangen voor het eerst in jaren weer rood begonnen te kleuren. Ik voel vlinders, vlinders zoals ik ze zelfs eerder bij hem nog nooit gehad heb. Ik ga weer lekker in de zon liggen.

We lopen met z’n drieën naar binnen, Seth weet het nog niet, we gaan het hem vanavond vertellen. ‘Ik spring even onder de douche hoor, ik voel overal zand.’ Zeg ik terwijl ik een vies gezicht trek. ‘Overal?’ Ik kijk naar hem en steek mijn tong uit, we gaan weer ontdeugend doen. Ach ja, we kennen elkaar natuurlijk al lang en goed. Ik loop naar boven en ga onder de douche staan. Ik roep Cristiano als ik klaar ben, hij ging douchen met Seth. Ik loop naar beneden in gewoon lekker losse kleding en plof neer op de bank. Ik hoor de douche uitgaan en even later voetstappen op de trap en gelach. ‘Hij wilt zijn shirt niet meer uit.’ Lacht Cristiano. Seth wilt zo vaak mogelijk het shirt van Cristiano aan, de gekkerd. Seth komt bij mij op schoot zitten en knuffelt mij. ‘Wat is er?’ vraag ik verdacht. ‘Ikke houde van jouu.’ Zegt Seth. ‘Mama ook van jou lieverd.’ Ik geef hem een kusje en hij blijft tegen mij aanzitten met zijn armpjes om me heen. ‘Mama en ik moeten jou wat vertellen.’ Begint Cristiano tegen Seth. Hij kijkt Cristiano aan. ‘Pas vroeg jij toch of ik je papa mocht zijn? En mama zei toen toch dat het niet kon.’ Seth knikt. ‘Dat kom omdat Cristiano jouw papa al is.’ Zeg ik tegen Seth. ‘Papa, papa.’ Zegt Seth blij terwijl hij zijn armpjes uitsteekt naar Cristiano. Seth kruipt naar Cristiano en gaat op zijn schoot zitten.

‘Papa, mama, ikke bij jullie slapee?’ Ik kijk Cristiano aan en zie hem lachen. ‘Nou vooruit dan maar.’ Antwoord ik. ‘Hop naar bed dan.’ Zegt Cristiano terwijl die Seth op zijn schouders zet. We lopen naar boven en Cristiano legt Seth neer. Ik geef hem de deken en ga naast hem liggen, Cristiano doet hetzelfde alleen dan aan de andere kant. Als Seth slaapt, lopen we naar beneden. We ploffen op de bank en ik ga tegen hem aanliggen. ‘Wat heb je het meest gemist?’ vraagt Cristiano. ‘Gewoon alle momenten samen, de steun tijdens slechte periodes, het lachen, het knuffelen, het zoenen, alles.’ Antwoord ik. ‘Dat heb ik ook gemist.’ Ik ga iets rechter op zitten en kijk hem in zijn ogen. Die prachtig mooie ogen in dat perfecte gezicht. Ik beweeg mijn gezicht langzaam richting die van hem. Dan druk ik mijn lippen op die van hem. Voor het eerst in een lange tijd kan ik hem eindelijk weer zoenen. Al snel veranderd de kus in een tongzoen. Daarna kijk ik hem aan en hij laat zijn perfecte glimlach weer zien. Die mooie witte rechte tanden. ‘Dat heb ik zeker gemist.’ Lacht hij.

Reageer (2)

  • Heretics

    Crissieeee. Jammieee. :9~:9~

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    ahhhh liefff (flower)
    snel verder
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen