‘Wanneer is de laatste keer dat je bent wezen stappen?’ Ik denk goed na voordat ik antwoord geef. ‘De laatste keer dat ik echt ben wezen stappen, was met jullie, toen ik een paar maanden zwanger was.’ Zeg ik tegen Cristiano. Hij kijkt mij verbaasd aan. ‘Ik heb een plan, morgen komen jou ouders en als we dan met zijn allen gaan barbecueën dan willen ze vast overmorgen wel oppassen?’ Ik knik en kijk hem blij aan. Ik kan niet eens herinneren wanneer het echt was, wat we gedaan hebben of wie er allemaal bij waren. Het is echt te lang geleden, maar wat moest ik anders? Ik ga weer verder met schoonmaken aangezien mijn ouders dus komen. ‘Cris, waar gaan we barbecueën dan? En moet je dan geen boodschappen gaan doen?’ Roep ik. ‘We kunnen het bij mij in de tuin doen, ik haal morgen alles want de winkels zijn dan toch open.’ Hij komt naar mij toe lopen en geeft mij een kus op mijn wang. ‘Ik ga even met Seth wandelen.’ Dat is wel een goed idee, Cristiano loopt weg samen met Seth. ‘Tot straks.’ Roept ie nog naar boven.

Onze liefde was geen liefde op het eerste gezicht, althans niet voor mij. Toen ik hem voor het eerst zag lopen vond ik hem zeker een sexy man met een prachtig lichaam, alleen werd ik door niks naar hem toegetrokken. Tot de dag van het feest vol met beroemdheden, we raakten aan de praat en toen begon iets in mij hem leuk te vinden. We bleven contact houden en zo werden we beste vrienden en uiteindelijk zelfs een stelletje. Ik had het nooit verwacht, net zoals ik nooit verwacht had dat Cristiano zo’n geweldige vader zou zijn.

Familie betekend hier alles, daarom zitten we hier dus met z’n allen. Cristiano’s familie is altijd al heel close geweest, ik vond het dan ook raar dat ze mij zo snel opnamen. Ik voelde me natuurlijk ook wel vereerd. Mijn ouders weten het, dat Cristiano de vader was, en ze weten ook dat ik het hem verteld heb. Cristiano’s familie heeft altijd een vermoeden gehad maar ik heb het ze nooit verteld. Cristiano heeft ze wel verteld over zijn vermoedens en ze hebben en mij altijd gesteund. Het is raar, je houdt zo’n groot geheim achter maar iedereen blijft van je houden en blijft je steunen. Cristiano vraagt of zijn familie even mee naar binnenkomt, hij gaat het ze vertellen. Na een tijdje komen ze naar buiten en omhelzen mij. Ik kijk Cristiano raar aan en hij lacht. ‘Ik heb het altijd geweten.’ Zegt zijn moeder opgewekt.

Ik liep met mijn dikke buik naar binnen. Waarom was ik nou weer zwanger in de zomer? Ik plof neer op de stoel en zucht. ‘Warm hè?’ zegt Cristiano’s moeder. Ik knik en wrijf over mijn buik. ‘Dat is nog niet zo erg alleen de kleine vindt het niet zo leuk, hij is zo druk.’ Zijn moeder begint te lachen. ‘Dat deed Cristiano ook.’ Ze geeft mij een lekker koud glas water en ik drink het gauw op. Ze gelooft dat ik van een ander zwanger ben ook al kijkt ze af en toe wel raar en alsnog mag ik hier komen. Ze heeft altijd gezegd dat ik altijd welkom was en ik bij de familie hoorde.


‘Het is tijd om uit te gaan.’ Cristiano kijkt mij aan en pakt mijn hand. We lopen richting de club en wachten totdat we naar binnen mogen.

Reageer (3)

  • Diliges

    koewll verhaal(Y) kga een abo nemen!! :P

    1 decennium geleden
  • Heretics

    Aw. :')

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    Nice(flower)
    snel verder
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen