voor ik op Arthur kan reageren gaat de bel. the Neterlands loopt meteen weg,naar de buitendeur.ik weet niet goed of ik hem moet volgen of hier moet blijven,maar omdat Francis me tegenhoud blijf ik toch maar hier. vol spanning luister ik naar het gesprek in de gang. het word gehouden in het nederlands,dus de rest verstaat het niet.tot mijn verbazing hoor ik belgiums stem"...er kwam iemand langs en ze was opzoek naar jou..." "oh,ja,dat kan goed kloppen.Leyna zou vandaag komen om Elo te ondmoeten" "dat vertelde zij me ook ja" "okay,kom verder!" en nu hoor ik een stem die ik nog niet ken:"dankje,U bent The Netherlands begrijp ik? Apart om je Vaderland te ondmoeten,ik ben vereerd." the netherlands lacht hard voor hij haar verteld dat ze gewoon jij mag zeggen en dat zij en belgium hem kunnen volgen. ik houd mijn adem in en zie ze komen. ze is ongeveer van mijn lengte en naar mijn inziens is ze ook knap.veel knapper dan ik ben,maar ondanks dat had ze geen vervelende uitstraling. ik weet nu al dat zij als een zus voor me gaat worden,net als Bel dat voor me is. Leyna steekt haar hand uit en ik pak hem heel plechtig vast."hey,ik ben leyna" verteld ze me.zelf aarzel ik even."eh...The Netherlands noemt me Elodie" weet ik haar te vertellen. ze kijkt me raar aan,waarop Belgium moet lachen.lachend verteld ze Leyna dat elk land een andere naam voor me heeft bedacht,en dat ik zodoende niet echt een naam heb,maar dat zij Elodie prefereerd. er verscheind een glimlach op Leyna's gezicht en ik weet dat ze het begrijpt voor zover ze het kan begrijpen.
"Elodie,juist,hoe wil je dat ik je noem?"
"Elodie is goed,al mag je me ook Aldis noemen.of hoe je maar wil..."
ik hoor Arthur zachtjes lachen,maar Leyna slaat daar geen acht op.
"ik vind Elodie mooi,ik noem je gewoon Elodie"
ik knik en draai me om naar Arthur. "zech,Arthur,wil jij een pot thee voor ons zetten?" waneer ik zie hoe Arthur glimlacht een meteen wegloopt,weet ik dat hij het leuk vind dat ik hem het laat doen.het is ook al bijna 4 uur...hij zal ondertussen zelf ook wel thee willen. ik kijk naar Leyna,en wens stilletjes dat ik haar gedachten zou kunnen lezen. bij de anderen heb ik door de jaren heen geleerd hun gezichten te lezen,maar Leyna's uitdrukking is voor mij nog voledig onbekent.ze ziet mijn blik en glimlacht."zech,Elo?" "ja?" "welk land is Arthur eigenlijk? en wie zijn de anderen?"
ik sla mezelf voor mijn voorhoofd. helemaal vergeten om de rest voor te stellen!
"Arthur is England. en daar heb je Francis,France,en Yao,China." vertel ik haar. ze knikt."aangenaam"
Yao glimlacht en buigt kort "hetzelfde-aru,ik ben blij dat je Jiali onder je hoede wil nemen-aru" Leyna kijkt me verbaast aan:"Jiali?" ik begin weer te lachen"tja,lastig hè? zoveel namen? Yao bedoelt mij" nu begind Leyna ook te lachen en stemt met me in.
"hoeveel namen heb je eigenlijk?"
"wow hey,ik heb ze nog nooit geteld,et zijn er veel,maar voor de rest..."

Reageer (1)

  • Fennec

    hihi, coooool!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen