Leyna gaat na het eten weer naar haar huis,hoe ze daar komt is me nogsteets een raadsel,maar dat zal ik binnenkort ook wel weten,als ik vaker naar Leyna's wereld zal moeten.
de volgende ochtend komt Belgium me zoals beloofd ophalen. ik frummel wat aan de haarband die ik van haar heb gekregen,en loop achter haar aan.
"zech welke rivier is het geworden?"
"de zee,uiteindelijk. bij mijn huis"
"okay,ik houd van de Noordzee"
"dat weten we,dat zal je van The Netherlands hebben overgenomen,die heeft ook een speciale band met dat water,hoewel Germany ook graag bij mij en The Netherlands komt zwemmen...maar daarom dus de zee. de rest komt zo. we wilden gewoon nog één meidenparty houden voor je straks andere vriendinnen maakt"
zo had ik het nog nooit bekeken,zou het zo kunnen zijn dat mijn banden met de Andere meiden zouden verslechteren waneer ik nieuwe vriendinnen maak?
waneer we op het strand aankomen laat ik mijn tas vallen en kijk om me heen,al het nodige is er al.en zoals ik had verwacht een Flinke vooraad aan voedsel en drank,omdat de Smaken van de rest nogal uiteen lopen moet er veel zijn.
in de verte zie ik Licht aankomen,en ook Belgium merkt haar op
"Hey Lichtenstein!" roept ze en dan gebaart ze naar haar dat ze deze kant op moet komen.
lichtenstein rent een stukje tot ze naast ons staat en begroet ons vriendelijk,op een manier die we van haar broer zeker niet gewend zijn.
"hey bel! het Eos!"
"hey licht,leuk dat Swiss je heeft laten gaan!" is mijn andwoord,het is bedoelt om haar te plagen,maar blijkbaar valt het verkeert. Lichtenstein vertrekt haar mond en kijkt me aan op een manier die ik aleen van haar ken
"woho! sorry Licht! ik bedoelde er niets negatiefs mee over Swiss,echt niet!"
"oh,oké dan"
en er breekt weer een glimlach door op haar gezicht. ze kijkt rond en haar blik blijft op de enorme voedselvooraad hangen:
"oeh! kaasfondue!"
Belgium glimnlacht
"speciaal voor jou"
"ben ik echt de enige die het eet?"
"dat denk ik,los van Elo in ieder geval,want die eet alles"
ik schiet in de lach,het is niet zo dat ik echt ALLES eet,maar het klopt dat ik wel veel lust.het kan goed dat ik overkom als een alleseter.
belgium vervolgt:
"maar ook voor de rest is al voedsel ingeslagen,dus iedereen kan tevreden zijn. Oh,Trouwens,Elo?"
"ja?"
"America vroeg of hij je vanochtend even kon lenen.ik heb ja gezecht,we hebben heel de middag nog, volgens mij wilde hij je ook gedag zeggen ofzo"
ik wrijf over mijn polsbandje
"is goed,als jullie maar niet alle lol maken terwijl ik er niet ben,en als dat wel gebeurd wil ik alles achteraf nog weten!"
"dat is goed,toch Licht?"
Lichtenstein knikt
"natuurlijk"

al snel is ook de rest er en op de hoogde van de voedselvooraad. sommigen hebben deze zelfs al aangevallen. dat we met zijn allen zoveel van elkaar verschillen,valt me niet eens meer op: we zijn gewoon allemaal meiden die lol willen maken.

Reageer (1)

  • Fennec

    leuk! srry dat ik zo weinig on was!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen