Ik zet de radio aan. Cristiano’s persconferentie ging niet door maar hij heeft wel een interview bij de radio. Waarschijnlijk zullen er wel vragen over Seth en mij komen. Seth is weg, samen met mijn ouders een dagje naar de dierentuin.

‘We hebben hier zo een hele speciale gast; Cristiano Ronaldo. Als jullie nog vragen hebben, stuur ze in en wij stellen ze voor je!’

Een liedje volgde, hierna zal het wel komen. Ik ben wel degelijk benieuwd naar de antwoorden van hem. Cristiano is niet iemand die zijn gevoelens laat zien. Ik ook niet hoor. Mijn broer daarentegen wel. Vroeger waren wij beste vrienden maar door zijn werk zien we hem amper.

‘Welkom Cristiano!’ Groet de DJ hem. ‘Ola.’ De DJ vraagt hoe het met hem gaat en met zijn carrière. Dan komen de vragen. ‘We gaan verder met de vragen. Ben je weer samen met je ex?’ Dat was de eerste vraag van de DJ. ‘Ja. Tenminste dat denk ik.’ Stamelt Cristiano. ‘Dat denk je?’ ‘Ik heb haar nog niet officieel terug gevraag ofzo.’ De DJ maakt een begrijpend geluidje. Er volgen nog veel vragen en dan volgt dé vraag. ‘Is het waar dat je een zoontje heb?’ Aan de stem van de DJ te horen, is hij ook nieuwsgierig. ‘Ja dat klopt.’ ‘Cristiano Ronaldo mensen, breekt op dit moment duizenden harten.’ Ik hoor hem lachen. ‘Vertel eens wat meer over je zoontje.’ Cristiano stamelt. ‘Hij heet Seth en is drie.’ Cristiano vertelt nog wat meer en dan is het afgelopen.

Ik zet de radio weer uit en dan gaat de bel. Ik loop er naartoe en doe hem open. ‘Hey Lara.’ Ik hou de deur verder open en laat haar erin. ‘Lang niet gezien zeg!’ Ze begint gelijk te ratelen over wat ze allemaal gedaan heeft en dat ze de roddels gehoord heeft. ‘Ik hoorde net trouwens op de radio dat jullie het ook bekend hebben gemaakt.’ Ik knik bevestigend. ‘Dat werd wel eens tijd toch?’ vraag ik haar. We babbelen nog een tijdje verder als de deur open gaat en Cristiano naar binnen gaat. Hij begroet ons en ploft op de bank. We praten met zijn drieën en de meest bizarre herinneringen worden naar boven gehaald. Herinneringen en blunders. Die blunders zijn voornamelijk van mij, ik ben nogal onhandig. ‘Maaaaaaam’ Seth komt binnen rennen met zijn armpjes vooruit. ‘Hey schatje.’ Ik sta op en til hem op. Ik knuffel hem totdat ie naar papa wilt. Bij Seth is het nu vooral papa,papa en papa.

Reageer (1)

  • LeaMichele

    Leuk (flower)
    snel verder
    <3
    eerste kudo is gegeven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen