Weken vliegen voorbij en ik woon inmiddels bij Cristiano. Zijn huis en mijn huis zijn nogal een verschil. Zijn huis is groot, met veel kamers en een zwembad. Het mijne was gewoon normaal. Mijn ouders zijn nog in Portugal maar houden nu hun vakantie, dat deden ze al maar nu zitten ze in een ander deel van Portugal. Cristiano’s ouders zijn ook helemaal weg van Seth en verwennen hem echt te veel. Bij hun krijgt hij altijd maar dan ook altijd zijn zin. Tussen Cristiano en mij gaat het goed, eigenlijk beter dan ooit. Hij doet echt heel erg zijn best, voor Seth maar ook voor mij. Hij kookt, koopt cadeautjes en blijft vaker thuis. Natuurlijk gaat hij af en toe nog uit met vrienden, maar dat moet kunnen. Hij is nog steeds vaak weg, maarja wat wil je. Hij moet trainen, interviews, nog meer trainen en reclames maken. Ach, daar kan ik mee leven. ‘Ben weer thuis.’ Hoor ik hem van beneden roepen. ‘Oké schat, ik ben boven.’ Ik hoor Cristiano naar boven lopen en Seth roepen naar hem. Met Seth in zijn armen loopt hij de kamer binnen met een grijns van oor tot oor. Hij geeft me een kus en zet Seth neer. ‘Ik heb een verassing.’ Zegt ie. ‘Oh en dat is?’ vraag ik nieuwsgierig. ‘Wij gaan samen een weekendje weg.’ Een nog grotere lach siert zijn gezicht. ‘Samen? En Seth dan?’ Ik kan Seth nooit goed loslaten maar voor ons, voor onze relatie, zal ik het echt proberen. ‘Seth blijft bij mijn ouders.’ Dat is eigenlijk wel een goed idee. ‘Oké dan.’ Hij komt naar mij toe en slaat zijn armen om mij heen. ‘Ik hou van je.’ Fluistert hij in mijn oor en loopt dan naar beneden. Ik kan Cristiano bijna nooit weerstaan, hij is echt te goed in overhalen. Hij brengt je altijd van stuk zodat je wel ja zeg.

De koffers zijn ingepakt, we moeten alleen Seth nog wegbrengen. Cristiano legt de koffers in de auto en ik zet Seth in zijn stoeltje. Deze keer moet ik hem loslaten en alleen aan ons denken. Cristiano stapt ook in de auto en we rijden weg. We zetten Seth af en rijden zelf verder naar ons hotel. In de auto komen de tranen. Ik moet er echt eens vanaf komen. De tranen blijven lopen en Cristiano merkt het nu ook. Hij pakt mijn hand en knijpt er zachtjes in. ‘Er overkomt hem niks.’ Troost hij mij. ‘Ik weet het.’ Snik ik. Oké ik moet er echt mee stoppen. Ik zet me eroverheen en probeer niet te huilen. We rijden nog verder en we kletsen over alles. Na een paar uurtjes komen we aan bij het hotel. Het hotel is groot en natuurlijk verschrikkelijk mooi. Cristiano regelt altijd het beste. We pakken de koffers en we lopen naar binnen. De vrouw achter de balie geeft ons de sleutel en wenst ons een fijn verblijf. Dat zal wel lukken denk ik. We stappen de lift in en we gaan naar onze kamer. De kamer is groot, er is een slaapkamer en een soort woonkamer. Aan de slaapkamer zit een balkon die doorloopt tot de woonkamer. Het is in één woord prachtig. Ik ruim onze koffers uit en plof dan naast Cristiano op bed. Ik kruip tegen hem aan en hij slaat zijn armen om mij heen. Dan drukt hij een kus op mijn hoofd. ‘Zullen we buiten aan het strand gaan wandelen?’ vraag ik. Inmiddels heb ik ook een glimlach van oor tot oor. Cristiano knikt en trekt mij mee omhoog. Hand in hand lopen we naar buiten en slenteren het strand op. We lopen een flink stuk en daarna plof ik in het zand. ‘Kom dan gaan we terug.’ Zegt Cristiano terwijl hij zijn hand uit steekt om mij omhoog de helpen. Ik pak zijn hand en sta op. We beginnen te lopen maar ik hou zijn hand nog beet. Cristiano loopt naar het restaurant en ik volg hem. Samen lekker uit eten is iets wat we lang niet gedaan hebben.

Reageer (1)

  • LeaMichele

    Ahhhh wat lief van jou(flower) Mijn beste verjaardagscadeautje ooit :P

    Zijn huis is groot, met veel kamers en een zwembad. Ik wil ook gaan zwemmen (baby)
    Hij kookt, koopt cadeautjes en blijft vaker thuis. Dat is toch echt de ideale man(dance)
    De vrouw achter de balie geeft ons de sleutel en wenst ons een fijn verblijf. Tuurlijk gaat dat lukken.. Je bent gewoon met CHRISTIANO RONALDO, beter kan toch niet.... Nou geef mij maar Fernando Torres of David Villa :9~
    Aan de slaapkamer zit een balkon die doorloopt tot de woonkamer. Ik hou van balkonnen. Alleen de hoogte is een beetje eng xD
    We lopen een flink stuk en daarna plof ik in het zand I wanna have sex on the beach, with Christiano, sex on the beach:Y)

    snel verder
    <3
    kudo is gegeven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen