We nemen plaats aan de tafel en we bestellen eten. Op ons gemak eten we en daarna gaan we weer naar onze kamer. ‘Waarom verwen je mij zo?’ vraag ik hem lachend. ‘Omdat ik van je hou en dat moet laten zien.’ Ik begin te lachen. ‘Wie heeft je dat verteld?’ Ik lach er nog steeds bij. ‘Jij, toen we nog wat hadden.’ Ik kijk hem raar aan waardoor hij ook in de lach schiet. ‘Toen we nog wat hadden.’ Fluister ik. Ik hoopte dat hij het niet hoorde maar helaas. ‘Vind je het vervelend om niks te hebben?’ Vraagt hij plots. Ik knik en mijn wangen kleuren rood. Cristiano voelt in zijn zak. Nee dit meen je niet! ‘Wil je weer samen met mij zijn?’ Ik knik en hij schuift een hele mooie ring om mijn vinder. Ik kan het niet geloven. Hij en ik zijn weer ons. Hij drukt een kus op mijn lippen. Onze toetjes komen inmiddels alweer. We eten die rustig op en lopen dan naar boven. ‘Ik ga even douchen.’ Zeg ik tegen Cristiano. Ik pak wat ondergoed en loop dan naar de douche. Waarom heb ik alleen lelijk oude mensen ondergoed mee?

Voor mijn gevoel heb ik wel een uur gedoucht als ik eronderuit stap. Ik heb mijn pyjama al aan, nouja short met hemdje. Ik loop de soort van woonkamer in en zie Cristiano onderuit gezakt zitten. Ik pak wat te drinken en ik plof naast hem neer. Hij trekt mij tegen zich aan. We kijken een of andere film maar veel krijg ik niet mee. Ik val in slaap, ja onder films val ik wel eens in slaap. Ik wordt wakker omdat ik opgetild word. Ik kijk raar om me heen. ‘Rustig, ik breng je naar bed.’ Hoor ik Cristiano zeggen terwijl ik een beetje heen en weer schudt omdat hij lacht. Hij legt mij voorzichtig neer en geeft mij de dekens. ‘Sorry Cris.’ Zeg ik snel voordat ik weer in slaap val. ‘Maakt niet uit schat.’ Zegt Cristiano en drukt een kus op mijn mond. Al snel daarna bevind ik me in dromenland.

De volgende ochtend wordt ik wakker van de zon op mijn gezicht. Dit wordt een prachtige dag! Ik bestel alvast ontbijt en stap snel onder de douche. Ik trek mijn jurkje en teenslippers aan en hoor dan de bel. Ik laat de jongen met eten naar binnen en geef hem wat fooi. Oh wacht, ik moet Cristiano nog wakker maken. Ik loop naar hem toe en ga op hem zitten. ‘Wakker worden.’ Fluister ik in zijn oor. Hij wordt niet wakker. Ik druk mijn lippen op zijn neus, nog geen reactie. Alhoewel zijn ademhaling veranderd. Dan druk ik mijn lippen op die van hem, hij doet zijn ogen open en kijk mij blij aan. ‘Goedemorgen.’ Zeg ik blij. ‘Goedemorgen.’ Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en al snel voel ik zijn tong. Ik open mijn mond en onze tongen spelen met elkaar. Ik stop en kijk hem glunderend aan. ‘Ontbijt.’ Zeg ik terwijl ik van hem afstap en hem een tikkie verbaasd achterlaat.

Na het ontbijt gaan we naar het strand, lekker samen zonnen en zwemmen. We leggen onze handdoeken neer en ik trek mijn jurkje uit. Ik voel zijn ogen branden in mijn rug. Ik draai me om en kijk hem blij aan. ‘Wie het eerst in het water is.’ Roep ik terwijl ik al begin te rennen. Natuurlijk houdt hij mij bij en ligt hij er als eerste in. ‘Dit is niet eerlijk.’ Zeg ik en ik maak een pruillipje. Cristiano lacht en komt naar mij toe. Hij tilt mij op en gooit mij dan een stuk verder het water in. Proestend kom ik boven. ‘Ik krijg jou nog wel.’ Zeg ik lachend tegen hem. Na een tijd gaan we het water uit en ploffen we in de zon neer. Afwisselend lagen we in de zon en gingen we het water in. Het begon laat te worden en wij waren een van de weinige op het strand. Ik ren het water in en al snel is ook Cristiano in het water. Hij pakt mij beet en trekt mij tegen zich aan. Zijn lippen vinden al snel de mijne en onze zoen wordt vuriger. ‘Niet hier, kom mee.’ Ik pak Cristiano’s hand en trek hem mee.

Reageer (1)

  • LeaMichele

    AHHHH FERNANDO TORRES!!! J'taime zijn haar en lach en ogen en six-pack en eigenlijk alles xD

    ‘Waarom verwen je mij zo?’ vraag ik hem lachend Waarom niet?? ik zou me heerlijk laten verwennen (A)
    hij schuift een hele mooie ring om mijn vinder Ik hoop wel dat er diamanten op zitten! Sorry de arrogante ik komt naar boven(duivel)
    Onze toetjes komen inmiddels alweerIk houd van toetjes. We hadden vandaag mon chou taart en gisteren citroen taart en tiramissu :Y)
    Ik loop naar hem toe en ga op hem zitten Gewoon op hem zitten, en hij word nog steeds niet wakker? Als ik op iemand zou zitten zou hij ademtekort krijgen xD
    'Niet hier, kom mee.’ Ik pak Cristiano’s hand en trek hem mee Je kunt ook wat anders bij hem trekken xD Hahaha. Misschien wilt ze het wel in de pizzeria doen, of in een kledingwinkel xD

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen