Joe POV.
Ik werd wakker en zag dat Naomi nog lag te slapen, ze lag nog half op het bed en half hing ze ernaast het zag er best wel komisch uit. Ik trok haar weer terug op bed en sloeg de deken weer over haar heen. Hoewel het hier warm is zag ik dat ze het koud had vanwege de kippenvel op haar arm. Ik stond op en net op dat moment hoorde ik een liedje afspelen 1 regel viel me op :'How do you sleep' niet een liedje van ons. Ik keek rond en ik zag dat het de mobiel van Naomi was, ik liep er naartoe. "Sandra" stond er op het schermpje, ik twijfelde even maar nam toch op.
"Hallo met de mobiel van Naomi" zei ik.
"Heey, ik ben Sandra de vriendin van Naomi wie ben jij?" vroeg Sandra.
"Ik ben Joe" zei ik.
"Oke nou kun je aan Naomi vragen of ze terug wilt bellen?" vroeg Sandra.
"Oke zal ik doen doeii" zei ik.
"Doeg" zei Sandra en ik hing op.
Ik legde de mobiel van Naomi weer terug op haar nachtkastje en liep naar beneden, iedereen zat daar al. "Yo Joe vangen" zei Ryan en gooide een banaan naar de toe, ik lette niet op en hij kwam recht in mijn gezicht. Ik keek versuft naar Ryan. "Wat kun je goed vangen" zei Ryan en iedereen schoot in de lach. "Waarom lacht iedereen?" hoorde ik iemand achter me vragen. Ik draaide me om en zag Naomi staan. "O niks bijzonders" zei ik en ik draaide me snel om want ik voelde dat ik een rood hoofd begon te krijgen.

Straks verder! Ik kan eindelijk weer schrijfen want de pc is terug maar mijn laptop nog niet.. Ben bijna jarig! Op 14 juni..,

Reageer (2)

  • xSafetyPin

    heey lekker toevallig ik ook:O dak op 14 juni jaarig bn hea xD

    snel verder

    x.x M

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Ahw, Poor Joe :X
    Super!
    Snél µVerder héé x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen