Natuurlijk hou ik ook van mijn broer en vader. Maar deze liefde is anders. Ik loop door Cristiano’s huis op weg naar de wasmachine. Met Cristiano erbij is mijn was wel 5x zo groot. Echt hij lijkt wel een meisje! Hij kleedt zich zo vaak om en dan ook nog voetbalspullen. Ach, ik heb het er wel voor over. Ik stop de was in de wasmachine en loop naar de computer. Seth is bij de peuterspeelzaal en Cristiano is trainen. Ik ga maar even wat werk doen. Als ik een paar jaarrekeningen gecontroleerd heb, voel ik twee handen voor mijn ogen. Dan voel ik een kus in mijn nek. ‘Hmm, lekker getraind schat?’ Vraag ik hem. ‘Ja hoor, het was wel grappig. Ik schoot Casillias met bal en al het doel in.’ Hij ligt weer in een duik als hij eraan denkt. Ik lach er ook om, volgens mij breken die met zijn alle de training helemaal af. Ik heb echt medelijden met die trainer. ‘Zullen we gelijk nadat we Seth opgehaald hebben, boodschappen gaan doen?’ Ik knik.

We lopen het plein op, we zijn alweer te vroeg. Natuurlijk komen er grotere kinderen naar Cristiano. Allemaal krijgen ze een handtekening en ze gaan met zijn alle op de foto. Hij pakt mijn hand en dan gaat de bel. De juf komt met de kindjes naar buiten en Seth komt naar ons toe gerend. Cristiano tilt hem op en we gaan richting de supermarkt. We doen boodschappen en natuurlijk komen we terug met nutteloze dingen. Cristiano en Seth kopen alleen maar onzin, meer dan de helft hebben we niet nodig. Allebei zijn ze gewoon koopverslaafd. Thuis ruim ik alles op en we gaan met zijn drieën richting het park. Onderweg zijn er flitsen en willen ze Cristiano allerlei dingen vragen. Hij heeft er geen zin in dus loopt gewoon door, daardoor zijn er nog meer flitsen. Daarom haat ik dit dus. Hij pakt Seth aan zijn handje en loopt door. In het park plof ik op het bankje en gaan Cristiano en Seth voetballen. Dat zijn ze ook allebei,voetbalverslaafd. Ik heb dadelijk ook een zoon die voetballer is, dat weet ik wel zeker.

Thuis stap ik onder de douche terwijl Cristiano Seth op bed legt. Na het douchen, ga ik even op bed liggen. Daarna ben ik in slaap gevallen want ik werd wakker door het zonlicht op mijn gezicht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen