Foto bij 0/4 Inleiding

Ik hoop dat jullie net zoveel van dit verhaal gaan genieten zoals ik deed. <3

Het is gek hoe je zo veel van iemand kunt houden die je niet eens kent.
Neem nu mij en Evan. Ik ben het perfecte voorbeeld van een niet-populair meisje. Ik draag een bril, mijn haar ligt nooit zoals ik zou willen dat het ligt en af en toe heb ik last van een puistje.
Evan daarentegen is het stereotype van de populaire jongen. Hij is gebruind, heeft zwart haar dat altijd in model ligt en hij heeft het lichaam waar een normale jongen van droomt.
Ik ken Evans persoonlijkheid niet. Ik weet niet of hij lief, arrogant, grappig of een bullebak is. Ik ken hem alleen van op school en toch ben ik stapelgek op hem. Ik weet ook wel dat hij mij niet kent, dat we nooit wat zullen krijgen, maar toch… Steeds als ik hem voorbij zie lopen, voel ik kriebels in mijn buik. En steeds als ik hem met populaire meisjes zie praten, voelt het alsof de honderden vlinders in mijn buik allemaal samen een hartaanval krijgen.
Het doet pijn, beseffen dat je iemand waar je gek op bent nooit kunt krijgen. Het kan je doden, maar je moet met de pijn leren leven. Ik heb een manier gevonden om met de pijn om te gaan, dit is mijn verhaal over ‘the pain of love’.

Reageer (4)

  • YasminU

    _O_

    1 decennium geleden
  • Harmless

    Tis super wi ineekeeee (:

    1 decennium geleden
  • Frappucino

    oh ik vind ´t nu al super, hihi.

    1 decennium geleden
  • Persefoneia

    Ik ga snel het volgende deel lezen:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen