Naomi POV.
Ik was klaar met douchen haren drogen en kammen en nu liep ik naar beneden, ik hoorde dat de tv aan stond, ik liep de kamer binnen en zag dat Joe op de bank lag te slapen wat ziet hij er toch schattig uit. Ik liep naar de keuken en zag op de tafel een briefje liggen waar iets op stond.

Heey Joe en Naomi.
Wij zijn even de buurt en de stad aan het verkennen, we zijn nog in jullie kamer geweest maar we zagen dat jullie nog vredig lagen te slapen. Er licht pizza in de vriezer die hebben we vanmorgen opgehaald de pizza dan hé. We zijn pas laat terug jammer dat jullie nog sliepen.
kusjes. Mam, Pap, Paul, Denis, Maria, Nick, Kevin en Frankie.


Ik maakte een propje van het papiertje en pakte een glas, ik liep naar de koelkast en pakte de fles cola eruit, ik schonk wat cola in en zette de fles met cola weer terug ik liep naar de kamer en zette het glas neer, ik pakte de afstandsbediening en zette het op MTV daar was net The Hills bezig wat ik altijd keek samen met Maria en Sandra, ik zal Sandra zo nog wel even bellen om te kijken hoe het met haar gaat en ik zal haar ook gelijk vertellen dat ik nu bij DE Jonas Brothers woon.

Morgen of misschien zo verder.

Reageer (2)

  • IOnlyLoveYou

    Ik ga gewoonweg flippn ak da oor x)
    Super!
    Snél Verder héé x3

    1 decennium geleden
  • Madrid

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen