‘Waar is hij?’ Wordt er ineens gegilt. Yu kijkt me aan en ziet hoe nerveus ik ben. ‘Shht, rustig. Ik ga het zo gelijk uitmaken, dan hebben we rust.’ Ik knik, nog steeds een beetje nerveus, en strek mijn armen uit om Jamie aan te nemen. Yu schudt echter zijn hoofd. ‘Je mag de deur open doen.’ Ik kijk hem aan en rol dan zuchtend met mijn ogen. Daarna laat ik mijn hand in zijn broekzak glijden en pak de sleutel eruit. Trillend steek ik hem in het slot en draai hem om, waardoor het in de kamer ijzig stil wordt. Snel duw ik de deur open en volg Yu de kamer in. ‘Liefje!’ Krijst Dia meteen. Even schieten mijn ogen naar Jamie. Die blijft echter slapen. Dia krijst door, tot Yu een gebaar met zijn hand maakt waardoor ze ophoudt. ‘Ik leg hem in bed en dan moeten we praten, ok?’ Dia knikt en wil wat zeggen, maar ze wordt afgekapt door haar mobieltje. Ze leest het berichtje dat ze heeft gekregen en pruilt dan. ‘Sorry liefje, maar praten komt later. Ik moet weg.’ Gehaast drukt ze een kus op Yu’s lippen en geeft hem een knipoog, zoals alleen een hoer dat kan. Een steek van jaloezie schiet door mijn lichaam en ik kijk nijdig hoe het meisje heupwiegend wegloopt. Zodra ze de deur uit is drukt Yu een lange kus op mijn lippen. ‘Uitmaken moet later dan maar, sorry.’ Ik zucht. Fijn. Ik kijk om en zie dat Romeo verbaast naar ons staart en Shin zijn hand ophoudt naar de zwartharige jongen naast hem. Romeo zucht en geeft hem 5 dollar. ‘Ik zei het. Ze zijn weer samen.’ Grijnst Shin. Romeo kijkt nijdig terug en Yu en ik schieten in de lach. Wat zijn ze ook droog soms. We lachen zo hard, dat Jamie er wakker van wordt. ‘Papa?’ Fluistert hij verward. Yu kijkt glimlachend naar beneden en drukt een kus op zijn kruin. ‘Sorry, knul. Ik zal je in bed leggen.’ Jamie knikt en sluit zijn ogen weer. ‘Papa?’ Vraagt Romeo me verbaasd, wanneer Yu in zijn kamer is verdwenen. Snel kijk ik weg en Shin schiet in de lach. ‘Je hebt het eindelijk verteld, hè?’ Ik knik blozend en Shin knuffelt me stevig. ‘Goed zo, meid!’ Ik zucht en kijk Shin aan. ‘Yu heeft alleen een gek idee gekregen en dat krijg ik er niet uit!’ mompel ik. Dat ik toestemming heb gegeven, betekend niet dat ik er niet alles aan ga doen om het uit zijn kop te krijgen. Romeo haalt zijn wenkbrauwen op. ‘En wat is zijn idee?’ Ik zucht en laat me tegen de muur vallen met mijn ogen op zijn kamerdeur gericht. Op dat moment slaat die open en komt Yu naar buiten. ‘Dat zal hij je zelf wel vertellen.’ Mompel ik en ik kijk Yu aan. Die rolt met zijn ogen. ‘Nu gelijk?’ Ik knik. ‘Ik ga bij Jamie kijken, geen zin om het nog eens te horen.’ Yu kijkt me aan. Ik loop echter hoofdschuddend Yu’s slaapkamer in en laat de jongens alleen. In Yu’s kamer zit Jamie slaperig om zich heen te kijken. Als hij me ziet lacht hij naar me en ik ga bij hem onder de dekens liggen. ‘Wat!’ wordt er ineens ongelovig uitgeroepen. Ik zucht en sluit mijn ogen. Wat heb ik gedaan?

‘Kira? Kom eens.’ Klinkt het ineens zacht. Ik kom slaperig overeind en zie Shin staan. Sloom kom ik uit bed en loop achter hem aan naar de kamer. ‘Ik kan dit niet geloven Yu! Ik ga naar bed.’ Nadat hij het geschreeuwd heeft, loopt Romeo woest zijn kamer in. Snel schieten mijn ogen naar Yu’s gebroken gezicht. ‘Hij begreep het dus niet...’ Mompel ik en ik geef Yu een hele dikke knuffel. ‘Ik snap het wel. Jullie zijn al zo lang vrienden. Nee, meer dan vrienden, broers. En nu zeg jij doodleuk dat je vampier wilt worden. Denk je dan niet dat hij zich verraden voelt?’ Beiden kijken we naar Shin, Yu met vochtige ogen. ‘Fuck,’mompelt hij en hij staat op. Zonder te kloppen loopt hij Romeo’s kamer in. Ik kijk hem na, ik kan toch niks doen. ‘En jij?’ Vraag ik na een tijdje zacht aan Shin. De brunette kijkt me aan. ‘Als hij er gelukkig van wordt vind ik het prima. Tenminste als jullie me af en toe komen opzoeken als ik oud en gerimpeld ben.’ Ik kijk hem met grote ogen aan en pruil. ‘Maar ik vind bejaarden eng!’ Fluister ik en ik kijk hem zielig aan. Shin lacht en tikt me tegen mijn voorhoofd. ‘Jammer dan.’ Ik blaas lucht in mijn wangen en kijk hem aan als een verwend kind. Shin schiet in de lach. ‘Gemenerd!’roep ik uit. ‘Ik zei: jammer dan.’ Krakend gaat de deur open en Romeo en Yu komen lachend naar buiten. ‘YUUUU!!! Shin is gemeen aan het doen.’ Roep ik pruilend uit. Romeo en Yu beginnen nog harder te lachen en Yu loopt op me af. ‘Arme kleine schat van me.’ Fluistert hij en hij drukt een kus op mijn haar en knuffelt me. ‘Slaapt Jamie al?’ Vraagt hij dan zacht. Ik knik. ‘Als een roos.’ Yu glimlacht tevreden. Mijn ogen gaan even naar die van Romeo. Hij kijkt verdrietig en ik kan niet anders dan hem een knuffel te geven. Romeo knuffelt me terug. ‘Dank je...’Fluistert hij. Ik schud mijn hoofd. ‘Het was sowieso mijn schuld.’ Dit keer schudt Romeo zijn hoofd. ‘Dat is niet waar jij kunt hier niks aan doen. Ik moet gewoon accepteren, dat Yu zoveel van je houdt dat onze wegen scheiden. En ik geloof er heilig in dat we contact houden.’ Ik knik instemmend. Het laatste wat ik zou willen is hen uit elkaar halen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~(`¥´)~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik heb even een vraagje voor jullie. (Nee, ik ga niet zeuren om kudo´s :P zo ben ik niet) Ik zit nu alleen op een stuk (in het schrift waarin ik dit verhaal schrijf.Dus pas over een paar hoofdstukken.) waarin ik twee kanten op kan. Ik kan het via Kira's gedachten doen, maar ik zou er ook een Yu pov in kunnen gooien,waarschijnlijk eenmalig en ik ben er niet goed in, dus dat zal vast een slecht stukje worden. Maar aan jullie de keuze. Wat hebben jullie liever?

Reageer (3)

  • Vargas

    Dat je niet om Kudo's vraagt betekend niet dat je ze niet krijgt ^^
    Dia is een kuthoer
    Wat is er eigenlijk met Ilias gebeurd? Er is al een tijdje niks over hem geweest.
    Jaa, een Yu pov ^^
    Snel verder
    Xx

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    super
    Is wel eens leuk een Yu pov
    snel verder please(flower)

    1 decennium geleden
  • Vanamo

    hij is echt geniaal en graag een yu pov ik wil wel weten wat hij denkt en anders zou die van jamie ook heel leuk zijn ik weet dat die er niet ussen staat maar toch wou ik dat wel effe zeggen

    (flower)

    XXXX(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen