Foto bij Hoofdstuk 39

Georg komt binnen en zegt aaah doe dat effe waneer we in het hotel zitten
Bill: ach je zeurt wees blij dat je vanmorgen niet bij ons thuis waren dan had pas mogen zeuren we zijn maar snel naar benden gegaan je kon ze lettelijk horen onder de douch
georg: aah hou op hoef nix meer te horen nouw als jullie ut niet erg vind ga ik slapen.
na een tijdje kwamen ze dan eindelijk aan in Berlijn ze gingen naar hun hotel en ze bleven ook in het hotel Selita en Bill liepen meteen naar hun kamer toen ze de sleutels kregen.
toen ze in de kamer waren plofde ze op bed.
Nickita en tom waren heel chill naar hun kamer gelopen toen ze in de kamer waren ging Tom voor der staan en Nickita keek egt zo van wtf krijgen we nouw.
Tom: nickita mag ik jou wat vragen?
Nickita: jij altijd
Tom: wil je me vriendin zijn??
Nickita's mond viel open en zei toen JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEEEEEEL GRAAG!!!!en gaf um een zoen.
*bij Bill en Selita*
Selita:"ik ben douchen
Bill: w8 mag ik mee??
Selita: tuurlijk. en ze liep de badkamer in en lied het Bad vol lopen na 10 min was het bad vol genoeg en zat er redelijk veel schuim in kwam Bill binnen lopen Selita wilde net der bh uit doen als ze in eens 2 handen op der bh bandje voelt en ze keek naar de spiegel en zag dat Bill dat was.
Selita glimlachte en lied um gewoon zijn gang gaan. toen der bh uit was trok ze der string uit en ging in bad zitten Bill ging achter der zitten en sloeg zijn armen om der middel heen Bill fluisterde in der oor wil je me vriendin zijn?? Selita keek um met grote oog aan en zei toen Jaa heel graag en gaf um een zoen dat uitliep naar een tz.
toen ze het bad weer uit kwamen droogde ze elkaar af.
en klede zich weer aan

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen