op school heb ik niet veel vrienden. Mijn bff veranderd van school.
Deze vakantie zouden een vriend van mijn en ik allebei tegelijkertijd naar zee gaan, onze appartemanten lagen op tien minuten wandelen van elkaar.
Hij zou gaan met zijn zus, moeder en het vriendje van zijn zus.
Mijn verjaardag viel ook in die periode en ze kwamen langs, het bleek dat hun buurmeisje mee was, omdat hij anders alleen was en zijn zus ook iemand mee mocht nemen, dat vond ik wel vervelend, we hadden afgesproken om elkaar veel te zien en nu was dat meisje van drie jaar jonger dan ons mee.
Ik probeerde met hem te praten, maar hij antoorde bijna niet.
Toen hij weg ging zei hij niet eens tot ziens ofzo.
Twee dagen later zou ik bij hem langsgaan, samen met mijn ma en zus. Ik dacht dat hij gewoon afwezig geweest was, dat heb ik ook soms.
Het bleek dat een goede vriendin van me er ook was, ze waren haar gaan halen. Ze is wel een goede vriendin, maar we kennen haar nog maar een jaar terwijl (Q) die vriend en niet mijn vriendje!! elkaar al zes jaar kennen.
Ik dacht dat alles beter zou gaan want ik had me echt rot gevoeld op mn verjaardag.
Het ging ni goed, ze praatten geen van beiden tegen mij.
Ik heb al niet veel vrienden, mijn bff is weg, een andere goede vriendin is ook weg, die twee hebben mij in de steek gelaten, nu is er alleen nog mijn zus(1 jaar jonger) en haar vriendinnen en twee neven die me wel kunnen laten lachen maar niet serieus kunnen zijn. Ik heb niets tegen alleen zijn en soms ben ik met mijn gedachten van de wereld, maar aan tafel en zo wil ik echt niet alleen zitten. Ik en mijn vrienden hebben waarschijnlijk minder gemeen dan jij en ik, jullie lezen en schijven of doen Quizzen, zoveel hebben ik en mn vrienden niet gemeen, niets feitelijk.

Moet ik gewoon hopen dat ze weer normaal gaan doen?(wat niet waarschijnlijk is omdat Q naar wetenschappen gaat en ik in Latijn blijf, ook deed hij mij vroeger soms pijn als ik iets zei dat hij niet wilde horen, hij kneep me of stond op mijn voet)
Van mijn zusje mag ik wel bij haar en haar vriendinnen zitten, ze zijn wel tof, maar ik en mijn zus hebben soms echt ruzie( wat logisch is voor zussen)
Moet ik bij die neven blijven?( soms zijn ze echt bloedvervelend)
Of moet ik nieuwe vrienden zoeken in mijn klas of gewoon andere mensen school?

Als je even wilt kletsen, meld dat even in een reactie en ik schrijf je een pb.

Reageer (2)

  • xmargrethax

    ow en het lijkt me leuk om is een keer met je te klesten:P

    1 decennium geleden
  • xmargrethax

    hey,

    zoek nieuwe vrienden want neven en zusjes zou ik ook nie bij gaan zitten en je hebt gelijk een nieuw avontuur!xD zoek een vriendin waar je alles aan kwijt kunt maar ook mee kunt lachen.
    x Me

    ps. vraag ook dan ff aan die vriend en die vriendin waarom ze je negeren... miss. geven ze antwoord(doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen