Ik heb een nieuwe serie wie wil erin spelen? Ik weet nog niet of ik het over de Jonas Brothers doe maar ik heb nog 2 á 3 mensen nodig stuur maar in prive bericht je info.

Naam:
Leeftijd:
Geboortedatum:
Woonplaats: Amsterdam
Karakter:
Liefelings snoep:
Vriendje: Nee
Verslaafd aan:
Liefelingsmuziek/band:

en dan nog een plaatje van iemand die je wilt zijn,. en over wie deze serie moet gaan. alvast bedankt! Als je nog meer info wilt toevoegen gewoon zeggen in de PB

Naomi POV.
"Nu opstaan! Jullie moeten opruimen" hoorde ik iemand schreeuwen. Ik voelde aan mijn hoofd omdat ik vreselijke hoofdpijn heb en ik heb ook buikpijn. "Nu! Allebei wakker worden" riep iemand week. Ik deed langzaam mijn ogen open en zag Paul daar staan. "Joe! Jij ook wakker worden" ik zag dat Joe omhoog schoot. "Wat is er?" vroeg hij slaperig. "Jullie moeten de kamer nog opruimen en het water in het zwembad doen" zei Paul nu iets rustiger. "Waarom moeten we opruimen?" vroeg ik. "Omdat jullie er een zooitje van hebben gemaakt in deze 2 dagen" zei Paul. "Hoezo?" vroeg ik. "Dat zei ik ook al ik vond het ook schoon" zei Joe. "Nou hup opruimen" zei Paul. "Maar ik heb hele erge hoofdpijn en ik heb het gevoel dat ik moet overgeven" zei Paul. "Onzin nu aan het werk" zei Paul. "Het is echt waar" zei ik. "Hup nu!" riep Paul en hij liep weer naar beneden. "Nou lekker is dat" zei ik. Ik stond op deed mijn haar goed en liep naar beneden, Joe liep achter me aan en we pakten eerst alle borden en kopjes van tafel en we deden dat in de vaatwasser, ik liep naar buiten en pakte daar ook de borden en kopjes en liep ermee naar binnen en deed dat ook in de vaatwasser, Joe had al een emmer met sop gemaakt en begon met alles schoonmaken, ik pakte de stofzuiger uit de kelder en liep ermee naar de kamer, ik deed de stekker in het stopcontact en begon te stofzuigen. Toen Joe klaar was met schoonmaken maakte hij het sopje klaar voor het dweilen, ik was nu ook klaar met stofzuigen en liep naar de kelder ik zette de stofzuigen in de kast en ik begon al licht in mijn hoofd te worden. Ik liep naar de kamer en Joe was al op de helft met dweilen, ik liep naar de keuken en pakte daar een doekje en maakte hem nat, ik deed er wat zeep op en liep naar buiten, ik maakte daar de tafel schoon en de rest was aan het zwemmen en zonnenbaden. "Go zussie!" riep Ryan. "Dat is niet leuk" riep ik. "Dan niet!" riep Kevin lachend naar me. Ik was klaar met de tafel en liep naar binnen en liep naar boven, daar gooide ik het doekje in de was en liep naar beneden. Joe was nu ook klaar met dweilen en had alles verder opgeruimd. "Nou we zijn eindelijk klaar" zei ik met een diepe zucht. "Ja eindelijk" zei Joe. We liepen naar buiten en gingen uitgeput in de stoel zitten. "Gaat het wel?" vroeg Joe. "Mwah kan beter hoezo?" vroeg ik. "Nou je ziet een beetje wit" zei Joe. "Ik keek in het raam en hij had gelijk ik had niet veel kleur in mijn gezicht. Opeens voelde ik een hele kramp door mijn buik gaan en ik viel op de grond van de pijn. "Ben het ziekenhuis" hoorde ik Joe roepen. "Nee het gaat wel" zei ik kreundend van de pijn. "Het gaat helemaal niet dat kan ik aan je zien je hoeft je niet sterk te maken" zei Joe. Ik zag dat iedereen om me heen stond en dat Paul aan het bellen was. Na 10 minuten lag ik in de ziekenwagen op weg naar het ziekenhuis en Joe ging met me mee dat wou hij.

Ik heb een nieuwe serie wie wil erin spelen? Ik weet nog niet of ik het over de Jonas Brothers doe maar ik heb nog 2 á 3 mensen nodig stuur maar in prive bericht je info.
Naam:
Leeftijd:
Geboortedatum:
Woonplaats: Amsterdam
Hobby's:
Liefelings snoep:
Vriendje: Nee
Karakter:
Verslaafd aan:
Liefelingsmuziek/band:

en dan nog een plaatje van iemand die je wilt zijn,. en over wie deze serie moet gaan. alvast bedankt!Als je nog meer info wilt toevoegen gewoon zeggen in PB . Je kan de info ook hier plaatsen.

Reageer (4)

  • Smexy

    Naam: Quinn Syra
    Leeftijd: 16
    Geboortedatum: 14 Februari 1995
    Woonplaats: Rotterdam
    Hobby's: Piano, gitaar spelen. Zingen en dansen. Uitgaan en met vrienden rondhangen.
    Liefelings snoep: Drop & Lolly's
    Vriendje: Uhm geen vriendje wel vriendinnetje. (Ben bi seksueel)
    Karakter: Aardig, soms arrogant(kan er niks aan doen.) behulpzaam en te vertrouwen.
    Verslaafd aan: Muziek en Dansen
    Liefelingsmuziek/band: Justin Bieber. Cody Simpson. Jonas Brothers. Tokio Hotel.

    Hilary Duff

    Ik hoor het wel.. XX Quinn

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    Naam: Armalyn DiLaurentis
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: 28-11-1994
    Woonplaats: Amsterdam
    Hobby's: Paardrijden, gitaar spelen, piano spelen, en erbij zingen duh(A)
    Liefelings snoep: lolly's XD
    Vriendje: Nee
    Karakter: Lief, maar kan ook bitschy zijn, vertrouwd niet snel iemand.
    Liefelingsmuziek/band: The Pretty Reckless

    http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/64/7/AAAAC_E7pkUAAAAAAGRzYQ.jpg%3Fv%3D1249693970000&imgrefurl=http://www.kaboodle.com/channel/beauty/post/taylor-momsens-hair-extensions&usg=__tgKfNEN3rCRKxNrW7pAHx_ZK1eI=&h=500&w=400&sz=70&hl=nl&start=57&zoom=1&tbnid=vMH7NnMunCqp8M:&tbnh=136&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dtaylor%2Bmomsen%2Bhair%2B2010%26hl%3Dnl%26biw%3D1362%26bih%3D574%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C1140&itbs=1&iact=hc&vpx=944&vpy=138&dur=1404&hovh=251&hovw=201&tx=129&ty=154&ei=Lz4bTbz0MoXpOYmpuOII&oei=Gz4bTcvpLsai8QPo2_VI&esq=3&page=3&ndsp=27&ved=1t:429,r:24,s:57&biw=1362&bih=574

    uiterlijk (als het goed is)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Super!!
    Ik gat ier al doen x)
    Naam: Sandra
    Leeftijd: 15 (bekan 16)
    Geboortedatum: 03-07-1993
    Woonplaats: Amsterdam (Harelbeke x])
    Hobby's: (vals) zingen & gitaar, keyboard, bass,...
    Liefelings snoep: hmm, kan ni kiezn x)
    Vriendje: Nee
    Karakter: grappig, kan iets verzinnen om je te laten lachen, (probeer toch x))
    Verslaafd aan: Joe Jonas x3, MUSIC x)
    Liefelingsmuziek/band: Jonas Brothers, Jesse Mc. Demi,...

    Gaje dan een bericht sturen als er een deel is vna je nieuwe serie?? x3

    Snél Verder héé x3

    1 decennium geleden
  • Madrid

    verderrrrr,ik zou wel in je serie willen;)
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen