*Deel 6...<3

De hele dag heb ik gewerkt met een glimlach op mijn gezicht. Tijdens de lunch ondervragen Jamie, Hayden en Luke me wat er nu met mij aan de hand is. Ze hebben sowieso wel door dat er iets is. Zelfs een blinde zou dat nog kunnen zien, volgens mij.
“Vertel nou.” Zegt Jamie voor de zoveelste keer.
“Nee.” Zeg ik en ik sta op. “Ik ga weer verder werken.” En ik loop met een kop koffie de kantine uit. Eenmaal aangekomen in de hal, neem ik weer plaats achter mijn bureau. Rond drieën zie ik Bill met zijn vrienden weggaan. Hij knipoogt even naar me en glimlacht. Ik glimlach terug en kijk totdat ze uit het zicht verdwenen zijn.
De rest van de middag werk ik hard door. Dan is de middag tenminste eerder voorbij. Om kwart voor 5 loop ik richting de wc’s. Daar doe ik even een boodschap en werk mijn make-up en haar bij. Tevreden kijk ik naar het resultaat. Hiermee kan ik er wel mee door. Ik schud nog één keer met mijn haar voor meer volume en loop dan terug naar mijn bureau. Verveeld surf ik wat op internet en wacht op Bill. Om 5 voor 5 gieren de zenuwen door mijn aderen. Hopelijk is dat straks echt over, anders kan ik het wel vergeten. Dan ga ik alleen maar lopen stotteren en kan ik het wel helemaal vergeten.
Precies om 5 uur komt Bill de muziekstudio binnen gelopen. Met een grote glimlach komt hij rechtstreeks naar mij toegelopen. “Ben je klaar om mee te gaan?” vraagt hij met een glimlach.
Ik knik. “Alleen even de computer uit zetten.” Zeg ik en sluit mijn computer af. Daarna pak ik mijn tas en trek ik mijn jas aan. Bill houdt zijn arm zo zodat ik de mijne er doorheen kon steken, wat ik dus ook doe. Zo lopen we de muziekstudio uit en ik zie nog net hoe Jamie en Hayden vanuit de keuken breed toelachen en hun duim opsteken. Oké, die twee zijn echt gek.
Samen met Bill loop ik door de straten van Hamburg. We kletsen honderduit over allerlei ontzinnige dingen. Maar het wel onwijs gezellig. “Zullen we hier naar binnen gaan?” vraag ik als we langs een leuk café lopen.
Bill knikt. “Ja, is goed.”

Reageer (2)

  • xMexTomx

    Weer geweldig geschreven.(H)
    Ik ga snel verder lezen ;)
    xx

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Superr:D!

    leuke delen weerr!
    snel verderr(A)!:D
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen